Pabloo Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Cześć :lol: Mam pytanko Dlaczego mój windows xp uruchamia mi się tak dlugo ( pasek przechodzi ok 40 razy) choć mam komputer AMD duron 1400 128mb ram 32 kart. graf. Kiedyś jak miałem komputer C300 64ram to komp się włączał dużo szypciej (pasek przechodził do 10x) a miałem tego samego windowsa. Co robić :?: :!: prosze o pomoc (wskazówki, porady) PABLOO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Niedawno był temat o przyśpieszaniui uruchamiania XP. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 szukaj :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...