Skocz do zawartości
bernard

kupno taniej zasiłki

Rekomendowane odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>ly piszecie i tyle....z tych co podales to tylko Foxcon/Deer 400W mialem i radzil sobie baaaardzo ladnie z moim sprzetem,wymiekl dopiero przy Barton'ie@10x240 synchro

...ewentulnie ten modecom z pfc,ale wolalbym deer'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle ze ten feel bedzie dobrytm wyborem, dzis bylem z kumpel w sklepie po wymiane zasilki bo niestety Codegen ktorego kupil nie wytrzymal Durka 1Ghz, 256 ramu i R9100 od Herca :P. Sprzedawca byl tak mily ze wymienil mu za doplata 20zl Feel'a 300W i napiecia trzyma wzorowo + do tego termocontrola wentylka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha  TU jest jeszcze test zasilaczy ATX. Jednak wydaje mi sie ze on nie odwzorowuje rzeczywistosci...

nie test ale opis i pomiary napiec - bo co to za test gdzie caly podlaczony sprzet potrzebuje okolo 200W (na oko bo nie chce mi sie liczyc)

a co to tego ModeComa ATX-300GT - to juz od 3 osob slyszalem ze jest glosny - cos musieli poierniczyc z autoregulatorem obrotow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wyczytałem na tm tescie moim zdaniem najlepszy wybur to Tracer MGB-500ATX i dosć tani kup go najlepiej trzyma się specyfiki napięć a Chieftec zawyża ale terz to b.dobry zasilacz

Moim zdaniem nagrodę powinien dostac Tracer.

Nie wiem za co dali nagrode Chieftec chyba że tak wypada bo wszedzie wygrywa i nie wypada inaczej. Załważ że nagroda jest za "jakość wykonania, cichą pracę oraz umiarkowaną cenę" a pozatym cenę ma lepszą tracer i terz jest cichy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten jest podobno dobry a kosztuje niecale 80 zł :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16995958

polecam tego fortrona ma go juz chyba kilkanascie osob z forum :) jest chyba nawet topic zasilacz fsp jakios tak

ciezki jak cegla, dlugasne kable no i wilel koncowek dla mnie jest git

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Feel'a 300W i do tej pory trzymał napięcia bdb, ale po zakupie thortona i po O/C feel zaczął wymiękać troche - niestety, Sam postaram sie dorwać jakiegoś Feel'a 400W, albo i więcej tylko niech kaska wpłynie :roll:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...