bernard Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Chcę kupić zasilacz ale nie mam kasy na np. Chiefteca. Pozostaje mi więc do wyboru coś takiego jak Codegen 400W, Feel 400W, Modecom 350W z PFC, Foxcon 400W. Którą z nich uważacie za wartą uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 moim zdaniem feel albo modecom z tego co wyczytalem na forum.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 moim zdaniem feel albo modecom z tego co wyczytalem na forum.. a przypadkiem modecom i feel to nie to samo :? zwal jak zwal... co do feela to sam mam tylko ze 300W i bez pfc , ale napiecia trzyma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 modecom 350... zasilacze z channel well technology wbrew obiegowej opini nie należą do takiej klasy jak całe x28E... w sensie feele, codegeny itp. CWT to chyba jedyny sensowny zasilacz w tej klasie cenowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly piszecie i tyle....z tych co podales to tylko Foxcon/Deer 400W mialem i radzil sobie baaaardzo ladnie z moim sprzetem,wymiekl dopiero przy Barton'ie@10x240 synchro ...ewentulnie ten modecom z pfc,ale wolalbym deer'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a co myslicie o Tracer 500 W?? Ma go ktos z was albo widzial jakies testy??? W action kosztuje cos kolo 150zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja mysle ze ten feel bedzie dobrytm wyborem, dzis bylem z kumpel w sklepie po wymiane zasilki bo niestety Codegen ktorego kupil nie wytrzymal Durka 1Ghz, 256 ramu i R9100 od Herca :P. Sprzedawca byl tak mily ze wymienil mu za doplata 20zl Feel'a 300W i napiecia trzyma wzorowo + do tego termocontrola wentylka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Kup ten, ktory najwiecej wazy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Aha TU jest jeszcze test zasilaczy ATX. Jednak wydaje mi sie ze on nie odwzorowuje rzeczywistosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Aha TU jest jeszcze test zasilaczy ATX. Jednak wydaje mi sie ze on nie odwzorowuje rzeczywistosci... nie test ale opis i pomiary napiec - bo co to za test gdzie caly podlaczony sprzet potrzebuje okolo 200W (na oko bo nie chce mi sie liczyc) a co to tego ModeComa ATX-300GT - to juz od 3 osob slyszalem ze jest glosny - cos musieli poierniczyc z autoregulatorem obrotow :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a moze huntkey z siriusa ? cos ponad 100 :) ja mam feel i niebardzo trzyma napiecia :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Z tego co wyczytałem na tm tescie moim zdaniem najlepszy wybur to Tracer MGB-500ATX i dosć tani kup go najlepiej trzyma się specyfiki napięć a Chieftec zawyża ale terz to b.dobry zasilacz Moim zdaniem nagrodę powinien dostac Tracer. Nie wiem za co dali nagrode Chieftec chyba że tak wypada bo wszedzie wygrywa i nie wypada inaczej. Załważ że nagroda jest za "jakość wykonania, cichą pracę oraz umiarkowaną cenę" a pozatym cenę ma lepszą tracer i terz jest cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ale mnie zaraz zjadą wielbiciele Chiefteca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ten jest podobno dobry a kosztuje niecale 80 zł : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16995958 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ale mnie zaraz zjadą wielbiciele Chiefteca Sorry ale nie moglem siepowstrzymac Tracer :lol: :lol: :lol: Boze, czytasz i nie grzmisz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ten jest podobno dobry a kosztuje niecale 80 zł : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16995958 polecam tego fortrona ma go juz chyba kilkanascie osob z forum :) jest chyba nawet topic zasilacz fsp jakios tak ciezki jak cegla, dlugasne kable no i wilel koncowek dla mnie jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 bierz feel'a dobre zasiłki jakość-cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam Feel'a 300W i do tej pory trzymał napięcia bdb, ale po zakupie thortona i po O/C feel zaczął wymiękać troche - niestety, Sam postaram sie dorwać jakiegoś Feel'a 400W, albo i więcej tylko niech kaska wpłynie :roll: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 mam feel 300w, do normalnego sprzetu jak znalazl ;) po 12x200 trzeba bylo go reanimowac :D i nadal chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 czy myslicie ze ten feel 300W bedzie lepsiejszy od Fortrona FSP 250 GTA ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 no ja na feel 300 podkrecilem proca 1700@2600 i ti 4200 msi 300/600 trzymałsie skubaniec pieknie, dobrze trafilem chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Też sobie chwale FEELa, dobrze trzyma napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 a co powiecie o zasilaczach od cpc (chlodzone woda) 400w za 150zl czy to sie oplaca ?? PYTAM O ZASILACZ NIE O WC!! :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 afair to jest feel :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ja mam feel'a i musialem odkręcic proca bo na 1700@3000xp+ nie wyrabial napiecia odstaja od normy i czasem sie restartuje ;/ sprzeęt jak w podpisie ! nastepna zasilka jaka kupie to bedzie razem z obudowa chieftec 360W :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wiec jak ?? tak wszyscy ganili watercooler od cpc a na temat zasilacza nikt nic nie powie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...