worek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 taki probemik - dostałęm od kolegio kilka płyt z albumami, ale okazało sie ze są w formacie wma. Nie dadzą sie odtwarzać w winampie. Czy są jakieś pluginy w winampie, które pozwolą mi odtwarzać wma? Czy może ktoś mi polecić jakiś programik (nieduży!) który kkonwertował by wma do mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 hmmm troche to dziwne bo u mnie winamp bez problemow odtwarza wma mozna sprawdzic w preferencjach dodam ze mam winampa 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a ja mam winampa 2.91 i standardowo instalowana wtyczke "microsoft winamp/wma plugin v1.13". dziala perfekcyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Winamp sux :) , sciagnij ten program http://www.foobar2000.org/foobar_special.exe ,a bedziesz mogl bez problemy odtwarzac te formaty Supported input formats: MP3 MP2 Musepack Ogg Vorbis WAV AIFF VOC AU SND CDDA MPEG-4 AAC FLAC Monkey's Audio WavPack Speex Mod SPC TFMX Shorten OptimFROG WMA AC3 PSF NSF SID XA Co ciekawe do wiekszosci z nich bedziesz mogl rownie konwertowac muze . Mozna tez zaisntalowac wersje Normal , ale do niej trzeba doinstalowac plugina , wiec zebys nie musial sie meczyc to polecam ta wersje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 @dns - ja nie mam do wyboru wma formatu, zeby go "zkojarzyć z winampem". pozatym nie ma to wiekszej różnicy, bo gdy drag`n`droppuje jakis wma do winampa, to mi go do kolejki wrzuca, tylko nie podaje długości trwania utworu = nie odtwarza go. nie ma jakiegoś konwertera??? plugina do winampa 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 windowsmediaplayer 9 odtwarza to zmien aby pliki byly za pomoca niego otwierane jak jest to samo to znaczy ze plik jest uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 (...) 1. Czy są jakieś pluginy w winampie, które pozwolą mi odtwarzać wma? 2. Czy może ktoś mi polecić jakiś programik (nieduży!) który kkonwertował by wma do mp3? Ad. 1. Jasne ze sa. Razem z instalka Winampa. Ad. 2. Nie znam. moze google pomoze? 1. ja nie mam do wyboru wma formatu, zeby go "zkojarzyć z winampem".(...) 2. ...drag`n`droppuje jakis wma do winampa, to mi go do kolejki wrzuca, tylko nie podaje długości trwania utworu = nie odtwarza go. nie ma jakiegoś konwertera??? plugina do winampa 3? Ad. 1. To cos popsules :? Ad. 2. Mi tez nie wyswitla czasu trwania... dopoki nie zacznie grac. P.S. Plugin nazywa sie Microsoft Winamp/WMA plug-in (tu wersja) plik: in_wm.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Plugin WMA jest tylko w wersji FULL Winampa, wersje Lite i Standard go nie zawierają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 juz zainstalowałem se full`a i wszystko działa. Dzieki za pomoc pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...