Skocz do zawartości
POWER BY AMD

TO SĄ RADIATORKI NA PAMIĘCI

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Ja sam dopiero co sprawiłem sobie Blorba (blue orba) na chipset grafy, ale nie tego od Thermaltake, tylko od Manhattana. Cacko nazywa sie Orbit Chipset Cooler, ma wymiary 60x60x20 i wentyl 50x50 który naprawde nieźle daje... w porównaniu z nim mój box'owy cooler w ogóle nie wieje.

A właśnie... widziałem, że aluminiowe revolteci kosztują zaledwie 37zł...

Czy ktoś mógłby rzucic jakimś legitimate (referencyjnym) teścikiem radiatorków copper i alu na pamięci?

Kiedyś znalazłem taki, ale nie pamiętam jakie mieli różnice... no i juz nie mam pojecia dzie to było..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest sporo innych miedzianych coolerków, jakie mozna wrzucić na grafe... co Globalwin'a, przez Thermaltake, aż na najtanszych Mercury'ch kończąc... wszystkie całkiem przyzwoicie by sie sprawiły...

a właśnie... jak go będziesz montował? Na klej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lepiej jakiś średnio mocny 70x70? Delta strasznie głośna...

a moze by tak Thermalright SK-6 ?

to jest masochista i zarazem sadysta bo na procku ma zalmana 3000cu a nad nim DWIE delty na maxa, wiec jedna w ta czy w tamta nie stanowi roznicy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lepiej jakiś średnio mocny 70x70? Delta strasznie głośna...

a moze by tak Thermalright SK-6 ?

to jest masochista i zarazem sadysta bo na procku ma zalmana 3000cu a nad nim DWIE delty na maxa, wiec jedna w ta czy w tamta nie stanowi roznicy :)
Po pierwsze mam zalmana nie 3000 tylko 6000cu i nie na maxa bo bym ogłuchł ale na specjalne okazje odpalam te demony na maxa

A mam jeszcze 3 delte na biurku leży nie uzywana to by miała zasotosowanie od razu a na grafie tez bym jej na maxa nie trzymał bo jeszcze tak mi psycha nie padła ale zawsze lepiej mieć ten zapas mocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktoś ma linka do jakiegoś miedzianego radiatora na grafe i wymiarach miej wiecej zalmana zm47 moze być wiekszy bo ja chce na taki radiator moją 3 delte zapakowac. No bo po co ma lezeć i sie kurzyć, jak mozna marnowąć taki podmuch:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On jest totalnie nie dla mnie

1radiatorki na pamieci są długie a ja mam jakeiś tranzystorki miedzy pamięciami

2 W testach wyszedł spoko ale z nie krecinym fx5200ultra a załoyłbym sie ze pod kręconą 4ti by sie udusił

3 Za tą cene mam jakis miedziany radiatorn+wiatrak na cpu i jeszcze zostaje kasa na radiatorki o kórych mowa w temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi