ToNy Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Czym mozna odblokowac cache w duronie 1400(ale nie lutowac)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ja zrobiłem to ołówkiem i działa tak jak widac poniżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 kurde no wlasnie ja zamalowalem i [gluteus maximus] nie odblokowalo sie,a pozatym dobre zdjecie :) szkoda ze nie mam teraz aparatu to tez bym takie zrobil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Najlepiej jest to zlutować bo ołówek to nie 100% pewny sposób i nie każdy duron applebred bedzie poprawnie pracował z tak odblokowanym L2 cache...mój akurat działa pysznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a jakim olowkiem zamalowywales bo ja probowalem juz dwoma i nic, tez probowalem sreberkim zlaczyci tez lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Lekko zbiegne z tematu. Skoro można odblokować 256KB, to czemu nie jest to standardowo. Skoro jest tyle umieszczone to nie rozumiem ograniczania tego. Dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 zeby głąby mialy wybor - athlona z 256kb i durona z 128kb ;) musi byc roznorodnosc asortymentu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Lekko zbiegne z tematu. Skoro można odblokować 256KB, to czemu nie jest to standardowo. Skoro jest tyle umieszczone to nie rozumiem ograniczania tego. Dziwne. Bo w nie kazdym Duronie da sie odblokowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 zeby głąby mialy wybor - athlona z 256kb i durona z 128kb ;) musi byc roznorodnosc asortymentu :) Tyle że duron ma 64 kb a nie 128. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...