Kamiś Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Witam. No wlasnie. Tak jak w temacie. Nie aktualizowalem jeszcze BIOS'u , ale o ile wiem nalezy podac sciezke do pliku *.bin. Czy ten plik moze sie znajdywac na dysku czy tez musi to byc dyskietka???? Z gory dziekuje. Pozdrawiam... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 raczej nie bo uruchamiasz program i tam wpisujesz nazwę pliku*.bin i jest szukany na dyskiettce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mozna aktualizować z FDD, HDD, CD, kart pamieci i wszystkiego na czym można przechowywać dane. W programie flasciach!ącym możesz podać pełną scieżke do pliku lub umieścić program w tym samym folderze co bios i podac tylko nazwe pliku. Nie prawdą jest to co napisał pci, że program szuka biosu na dyskietce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 sorry nie wiedzjałem nie chodziło mi ze szuka ale jak sie wpisze sama nazwe to pobjera z dyskietki. Ngdy nie aktualizowałem z HDD i sorry za błąd i dzięki za poprawienie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...