Ziele Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Da się jakoś pobrać taki plik? Normalnie otwiera się wmplayer i odtwarza to ze strumienia. Wszystko było by fajnie gdzyby się nie przycinało. Jakby dało sie pobrać na dysk to było by ok. Ścieżka do pliku wygląda tak mms://211.233.87.5/grandfinal//01/Yohwan_Lim_Korea_vs_Artur_Michalak_poland-Eng_star.ASF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nio, a nawet google :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.google.pl Moglbys to rozwinac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jasne - Jedno zapytanie dalo mi wyjasnienie tego problemu. Wiec pelen checi pomocy odsylam pana tam gdzie uzyskalem pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tia... bo pewnie wczesniej znales nazwe problemu - zamiast cwaniaczyc pomoglbys koledze ale nie... trzeba dokopac i pokazac swoja wyzszosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ASF recorder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tia... bo pewnie wczesniej znales nazwe problemu - zamiast cwaniaczyc pomoglbys koledze ale nie... trzeba dokopac i pokazac swoja wyzszosc O jaaa.... rzeczywiscie woze sie po calym forum jak.... Wystarczylo moment pomyslec Ja znalem nazwe problemu? JASNE! Bo sam mi ja podal Co chcial zrobic? Zapisac asf Wiec piszę w googlach "asf+przechwytywanie", "asf+recording" albo "asf+record" (tak ja napisalem) i mam odpowiedzi... :/ Potem wystarczy przejrzec 10-20 wynikow i mam wszystko na tacy bez trucia 4 liter innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tia... bo pewnie wczesniej znales nazwe problemu - zamiast cwaniaczyc pomoglbys koledze ale nie... trzeba dokopac i pokazac swoja wyzszosc Thx Sid za wsparcie. Na "naszym forum" jest przynajmniej wiekszy szacunek. A wy jak jesteście takie kozaki to poco tu wogóle jest to forum skoro niby wszysko jest na google... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...