MelekM Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nabyłem niedawno tą płytę i Bartona 2500XP. A problem jest taki że te pamięci za nic nie chcą chodzić w dualu (ani na 400 ani na 333). MemTest86 wywala błędy przy 5 teście. Zmieniałem sloty 1-3 i 2-3 nic to nie daje. Pamięci są dedykowane po duala więc to chyba nie one. Testowałem osobno i bez duala, wszystko ok. Może to kontroler na płycie. Pomocy bo nie mam już pomysłów a nie wiem co rekalmować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelekM Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A dodam jeszcze że puszczam te pamięci na Optimal czyli 2-6-3-3, taki mają zalecane ustawienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Moze aktualizacja biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelekM Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No jest nowszy 19 wczoraj się pojawił a ja ma 18 z 27.07 ale jak to płyta to nie będzie problemów przy reklamacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Czasami Geil tak ma. Reklamuj badziewne pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Obstawiam pamieci - Goldne Dragony to wogole niezbyt dobre ramy (delikatnie mowiac), najlepiej nie bierz nowych tylko wymien na inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...