Popixs Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jesli myslisz o wezach z tygonu, to jaka srednica Cie interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 12/16 to chyba standart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 standart :> .... ja wole standard 10/12, mam nadzieje ze wkrotce bedzie mozna kupic. Popixs: czy te weze mozna stosowac rowniez do szybkozlaczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 standart :> .... ja wole standard 10/12, mam nadzieje ze wkrotce bedzie mozna kupic. Popixs: czy te weze mozna stosowac rowniez do szybkozlaczek? i sure hope so, jesli mialby jakies opory to poprostu standartowy patent z tasma izolacyjna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Mnie by interesował standard 12/15 :) >przydałybysię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 standart :> .... ja wole standard 10/12, mam nadzieje ze wkrotce bedzie mozna kupic. Popixs: czy te weze mozna stosowac rowniez do szybkozlaczek? i sure hope so, jesli mialby jakies opory to poprostu standartowy patent z tasma izolacyjna ;) Chyba raczej nie te wszystkie wasze szybkozłączki to są tylko na węże twarde i gładkie z wierzchu. Dlatego sie boje stosować takich szybkozłączek. Waż tygonowy jest bardzo elastyczny o cenie juz nie wspomne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Popixs napisz jeszcze ceny żeby ludzie byli zorientowani. Będziecie mieć tylko te węże czy też innej średnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 1. Cena na pewno mniej niz u konkurencji :) Planowana ponizej 50 PLN za waz 12/16. 2. Tygon zawsze mozna owinac 1-2 razy izolacja. Utwardza to koncowke, zabiezpiecza waz przez "ranami" oraz bardzo utrudna wyciagniecie go "na pale". 3. Na razie 3 rodzaje. Jesli beda chetni to moze uda sie poszerzyc oferte o nowe rozmiary (tylko po co) jak i rowniez inne rodzaje tygonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja też mogę go sprowadzić od producenta to nie jest problemem, kupienie 300m każdego rodzaju nie problemem :) Wiem, że można kupić Tygon taniej ale na gwałt potrzebowałem Tygonu, a tak straszycie cenami jakby to była Wasza priorytetowa sprawa. Będe też miał niedługo specjalne zasilacze do Peltierów 226W jakby kto chciał ;) Ciekawe skąd pomysł na logo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 zen - logo - z pierwowzoru by HanG, w ktorym to niedzwiedz skakal pieknie na jakas kre lodową. tygon - o co ci chodzi z jakims straszeniem? jezus maria co za kraj zasilacz - jak skoluje kase to wezme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Trzeba się wziąć za chłodzenie wodne w Polsce. Wiadomo są na nim trzy firmy, które mają na tym polu duże doświadczenie. Popixs - proszę Cię o kontakt na priva ;)Trzeba się wziąć za chłodzenie wodne w Polsce. Wiadomo są na nim trzy firmy, które mają na tym polu duże doświadczenie. Popixs - proszę Cię o kontakt na priva ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Trzeba się wziąć za chłodzenie wodne w Polsce. Wiadomo są na nim trzy firmy, które mają na tym polu duże doświadczenie. Popixs - proszę Cię o kontakt na priva ;)Trzeba się wziąć za chłodzenie wodne w Polsce. Wiadomo są na nim trzy firmy, które mają na tym polu duże doświadczenie. Popixs - proszę Cię o kontakt na priva ;) .... sie powtarza ...................... sie powtarza .......................sie .................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Zeby nie zakladac nowego tematu: czym tak naprawde roznia sie te weze tygonowe od zwyklych? cena odstrasza nic wiecej.... i pytanie: czy gietkie weze takie za 2zł /m nadają się do szybkozłączek? czy lepiej miec twarde weze? co lepsze do szybkozłaczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 oczywiscie najlepsze weze do szybkozlaczek to sa takie twarde polietylenowe albo poliuretanowe weze pneumatyczne, sa raczej malo gietkie niestety. Trzymaja sie one zabkow w zlaczke na tyle mocno, ze mozna utrzymalyby 50kg gdyby je podwiesic. Z PCV i innymi miekkimi jest niestety troche gorzej, ze 20-30kg bym powiedzial, zalezy jeszcze jak dobrze dopasowane i pod jakim cisnieniem (im wieksze tym lepiej - do 10bar powiedzmy, kiedy zlaczki sie moga rozleciec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 http://www.mcs.pc.pl/Images/sklep/blk_n1_sm.jpg chodzi mi o tego typu złączki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 to sa szybkozlaczki skrecane, mamy takie przeciez :) tak, te weze nadaja sie do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no.. jakbyscie mieli te weze w polsce to bylo by slodko. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Poczekamy, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 tagonowe są w prolajnie przeciez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...