KOMUNA Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam. Mam takie pytanie. Posiadam radiówkę. Może wiecie czy da sie ją trochę przyspieszyć, żeby szybciej działała??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Rozumiem że masz internet radiowy. Ile kbs przydzielił Ci operator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Właśnie o to chodzi, że nie wiem. Byłem u właściciela, rozmawiałem z nim, ale on nic nie chce mi powiedzieć. Jedynie co mówi to, że powinienem się cieszyć, że wogóle mam za 50 zł miesięcznie 24 godzinny dostęp do netu. A nie obchodzi go to, że strona mi się otwiera 1-3 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hmm..za 50 zl :? :/ Troszke duzo jak za takie cos :? Ja nie widze jakiejs mozliwosci przyspieszenia, ale oczywiscie sie moge mylic :P ;) A wiecej nt. sieci...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ech. 1) jakie pingi/traceroute? 2) jaki transfer? 3) co masz w umowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 W dzień 200-2000, w nocy 40-300. Średnmi transfer w dzień wynosi góra 7 KB, a w nocy 12-16 KB. CO do umowy, to nie ma napisane jaki mam gwarantowany transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jak masz mozliwosc to nakieruj antenke jak najbardziej w strone anteny nadawczej.. zeby jak najmniej przeszkod bylo.. a najlepiej gdybys ta anteke odkrecil od karty PCI i na kabelku(~20zl) wyprowadzil ja na zewnatrz.. bo pingi masz straszne.. u mnie w LAN'ie wszyscy maja pingi w okolicach 3ms transwery wewnatrz LAN'u sa na poziome 4Mb(miedzy blokami - bo wewnatrz towiadomo :) 100Mb ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Właśnie o to chodzi, że mam nakierowaną w stronę stacji nadawczej bez przeszkód. Co do transferu to gdy gramy w lanie to są tzn . lagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Jakie masz pingi do pierwszego hopa w sieci? I do innych kompów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 W dzień 200-2000, w nocy 40-300. Średnmi transfer w dzień wynosi góra 7 KB, a w nocy 12-16 KB. CO do umowy, to nie ma napisane jaki mam gwarantowany transfer.O qrde....tragedia... ZObacz pingi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...