Szymon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Prosze przede wszystkim nie zamyac od razu tego topica :-(. Z rezsta jest tutaj kupa z serii co kupic moj nie bedize w zasdzie inny. Ale moja sytuacja chbya stala sie troche wyjatkowa :]. Otoz 1,5 tygodnia temu zalicytowalem na adico.pl gf4 ti4200 za 335 zl winfast`a. Troche sie balem bo koles bez komentarzy ale coz raz sie zyje. W kazdym razie w poniedzialek mial do mnie wyslac priorytetem. Wiec czekam na paczke, wtorek, sroda, w czwartek patrze na adico a koles 'KONTO ZABLOKOWANE' no to pisze maila i mowie co o tym mysle i ze pieprze taki biznes. Po czym on odpisuje ze spokospoko, popierpzyly mu sie oadresy i wyslal do goscia od komorki. NO dobra, jestem tolerancyjny. I w czwartek niby karta poleciala do mnie znowu. W miedzy czasie uciekly mi duze okazje. Min MSI gf4 ti4200 za 429 zł. Dzisiaj jest WTOREK! ja karty na oczy nie widze. I stwierdzilem ze dluzej czekac nie bede i handlowac z oszustami. WIec siadam przy kompie i szukam...znalalzem znowu na allegro msi za 429 zł no i creative`a za 405 (tylko tu nie bylo opcji kup teraz) mysle sobie spoko. MSi byly jeszcze 4 sztuki , to jak nie wygram aukcji kupie microstara. NO to czekam do ostatniej sekundy zeby zalicytowac creative`a czekam czekam...no i nie czekalem sam. Ostatecznie przez te 10 sekhnd karte zalicytowalo chyba 5 osob i z 405 skoczyla na 445 zł :|. Mysle ok, trudno kupie MSI. PATRZE :D i zagadnijcie co!! :) MSI WYSZLY!!! dzwonie do kolesia a on mowi ze juz nie ma , ze wszystkei sprzdal :-(. Malo tego patrz na komputeronik a tam MSI juz za 469 zł!!!!!! a po poludniu bla tansza! <span style="color:red;">[ciach!]</span>A MAĆ mam juz dosc. NAprawde jetem strzepkiem neroww przez ta grafike. Kumpel moze mi sprzedac gainward`a ti4800se 64 mb za 500 zł (plus wysylka ) ale to duzo, a karta z tego co czytam nie powala na kolana. Powiedzice blagam gdize moge jezsce kupic tanio te gf4 ti albo w ogole jaks karte...bo ja juznie mam sily. Dziekuje za pomoc i przepraszam :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no faktycznie przerąbane, ale chyba nie zapłaciles za ta karte? mieszkasz w katowicach, wiec jest giełda.....z tym że giełda to giełda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 nie nie zaplacilem , a ta gielda to jak mowisz gielda :) i tam to co najwyzej utopie kase w radeonie 9100 power color za 400 zł :P a teog bym nie chcial :). Natomiast znalazlem karte Pine Geforce4 Ti4200 64MB DDR TV DVI za 439 zł (plus wysylka) a ten pine to podobno niczego sobie. (przeczytalem na tweak`u :P :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 człwoieku współczucie na maxa taki pech to masakara ale bedzie dobrze :) nie no współczuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja tez sie zastanawiam nad kupnem karty garaf ale troche taniej, tu masz ciekawy link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46628 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no dobra dobra :-) wspolczucje wsoplbucziem :> ale co ja mam teraz zrobic? :) Tego pine`a brac?? tylko on ma kosci 4ns co prawda hynix`a ale 4 nano :-( dzieki za link, przejzalem :] ale 600 zl to tez juz poza moim zasiegiem 450 zł to razcej maks. Natomiat jedyna karta jaka znalalem w tej cenie to ten PINE wlasnie :-/ a o nim jak zwykle malo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Co nagle to po diable :!: nie bierz niczego bo musisz cos kupic, lepiej poczekac i trafic na cos dobrego moze niz potem zalowac :!: Ja mam to co w podpisie, ale sobie nie chwale tylko o/c bo reszta zajebista - obraz ostry i te sprawy. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ale problem w tym. Ze moja karte sprzedaje kumplowi juz mi zaplacil kase w zasdzie a teraz czeka az ja dosatnei :] nie moge go wstrzymywyac w nieskonczonosc (1,5 tygodnia to juz chbya wystarczajaco dlugo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ale problem w tym. Ze moja karte sprzedaje kumplowi juz mi zaplacil kase w zasdzie a teraz czeka az ja dosatnei :] nie moge go wstrzymywyac w nieskonczonosc (1,5 tygodnia to juz chbya wystarczajaco dlugo)tylko czasem nie bierz sie za interesy na allegro :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 znalazlem jeszce GeForce4 Ti-4200 MSI G4Ti4200-TD 64MB tv-out bulk za 449 zł plus 10 zł wysylka. To chbya tez juz nei jest tak najgorzej :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nadal jeszce licze na czyjas opmoc. JESTEM O KROK od tego PINE`a za 439 zł. Niech mnie ktios powstrzyma jezeli robie blaD!!! bo msi za 449 juz nie akutalne :-(. A komputeronik to 490 zł arzem z wysyljka :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hmm no to kicha... sam chcialem sobie zmienic karte na ti 4600 (w komputroniku była promocja) i szukałem kupca na moja (za 450zł)... no ale teraz to juz zapozno... i nie kupuj tego pina;kup lepiej juz msi czy nawet prolinka; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie ma juz MSI nawet w komputroniku a jak byly to po 490 zł!! : w ogole wszystkiego jak na lekarstwo jak chce qpic qrfa ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja kupilem w komputroniku dla brata msi najpierw dostalem nie ta co trzeba a potem 2 razy uszkodzone. Czyli 3 tygodnie wysylalem sobie z nimi karty. Koorwa. Teraz leje na komputronik. Kupie bracholowi fx5600 za 550 zeta na miejscu w sklepie i looz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie nie zaplacilem ' date=' a ta gielda to jak mowisz gielda :) i tam to co najwyzej utopie kase w radeonie 9100 power color za 400 zł :P a teog bym nie chcial :). [b']Natomiast znalazlem karte Pine Geforce4 Ti4200 64MB DDR TV DVI za 439 zł (plus wysylka) a ten pine to podobno niczego sobie. (przeczytalem na tweak`u :P :) )[/[/b]quote] ten PINE to jest w sumie XFX...sam mam takiego juz prawie rok i nie narzekam...dalem za niego 650 zeta ale warto bylo...tez mam hynixy 4ns....luzno chodzi na core300 a mem600 Mhz...ze standardowym chlodzeniem (cooler i bez radiatorkow na pamieci!!)...uruchomilem nawet spoko na 310/610 i bylo ok ale sie balem...wiec lata 300/600....POLECAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no to mnie torche pocieszyels :] poki co jeden z uzytkownikow tweak`a zaproponowal mi winfasta za rozsadna cene ;-). Niestety poki co sie nie odzyaw ale jeszcze poczekam :]. Natomiast ten wynik co masz w podpisie to na tej karcie?? i to faktycznie bylo 1754 mhz i fsb 140 <wow> ??? Calkiem nie zle, to na fsb 190 i 2250 mhz powinienem z 13-14k wyciagnac lol teraz aptrze i Fill Rate (Single-Texturing) N/A Fill Rate (Multi-Texturing) N/A High Polygon Count (1 light) N/A High Polygon Count (8 lights) N/A Environment Bump Mapping N/A DOT3 Bump Mapping N/A Vertex Shader N/A Pixel Shader N/A Advanced Pixel Shader N/A Point Sprite N/A to tych testow nie robiles??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ta to bylo na tej karcie robione i na tym procku...ale na WINme...teraz na xp mam ok 11500 pktow...aha robilem tylko podstawowe testy bo tylko te wplywaja na wynik koncowy...reszta jest dla oka (aby sobie poogladac)....wiec nie chcialo mi sie robic wszystkich i czekac tak dlugo...jeszcze raz polecam ta karte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hmm jestes pewien tego ze reszta to tylko dla oka? :P moze to ktos potwierdzic ? :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 jestem pewien tego tak samo jak tego ze jutro sie obudze rano i bedzie juz dzien :lol: :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_O_D Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 hmm jestes pewien tego ze reszta to tylko dla oka? :P moze to ktos potwierdzic ? :P :D Tak to prawda, tylko Game testy wpływaja na wynik 3dmarka 2001, reszta to dla oka i dla informacji jak dana karta(procek) radzi sobie z wybrana technika. Zreszta sam mozesz to sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...