artur@ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 witam mam taki problem czy jest możliwość podpiecia atari 1040st pod tv eurozłączem ale nie sygnałem kompozytowym tylko poprzez RGB (nie svhs) wie moze jak to połączyć o ile sie da. lub co moze być uszkodzone jeśli niemam sygnału kompozytowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pa jakiemu ty gadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja bym ci polecil zapytac sie tu www.elektroda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pa jakiemu ty gadaszChyba bardzo młody jesteś, skoro nie wiesz co to Atari ST... :) :arrow: artur@ Zerknij na tą stronę: http://www.algonet.se/~guld1/hardware/atari-scart.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pa jakiemu ty gadasz Chyba bardzo młody jesteś, skoro nie wiesz co to Atari ST... :) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 I właśnie tego szukałem dziekuje bardzo wszystkim za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Piękne chwile piekne czasy ;( NIGDY nie powrócą nawet z P7 i Athlonem 128 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Atari jest mi raczej bardzo odlegle ale czy to nie jest takie samo wyjscie RGB jak w Ami? Mozesz sprobowac szczescia szukajac schematu na http://hwb.elek.bydg.pl/ - tam jest duzo takich pomocy. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...