Raptor Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 grał ktoś - warto to instalować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 grał ktoś - warto to instalować ? Strasznie stara gra. Grałem w to prawie dwa lata temu na konsoli. Nie wyglądało to za ciekawie, a i była dość trudna (te latanie na pterozaurach, to czysta zręcznościówka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 grał ktoś - warto to instalować ? Strasznie stara gra. Grałem w to prawie dwa lata temu na konsoli. Nie wyglądało to za ciekawie, a i była dość trudna (te latanie na pterozaurach, to czysta zręcznościówka). Straaaasznie przesadzasz :lol: data wydania to 08.31.2002 wiec na pewno blizej roku niz dwoch lat bo nie sadze zebys ja mial dzien po tym jak sie ukazala :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Colina McRae 3 też ukazała się po roku na PC i fajna gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jak patrzylem na screeny na stronie oficjalnej to grafa raczej nie zachwyca powiedzial bym jest cieniutka ( w porownaniu do wychodzacych obecnie gier) ale moze dzieki temu bedzie super plynna w kazdym razie ja tam nie sciagam, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Gierka słabiutka zresztą znajdzcie sobie recenzje na playstation 2 a co dopiero na PC zobaczcie na Screenshotsy mówią same za siebie. http://www.gamershell.com/hellzone_FPS_Tur...Evolution.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zagrałem i musze powiedzieć, że: Grafika - prehistoryczna Dźwięk - 22,050 kHz, 8 bitów - czyt. biedny Grywalność: odwrotnie proporcjonalna do czasu spędzonego z grą. Jednym słowem - kicz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 goofno jakich mało "lanie" maczugą dinozaury po [gluteus maximus] itd - ehehehhee - ale shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A mi się nie chce uruchomić(rip) tzn. włacza się i wyłacza... Mam najnowsze omegi... Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Jakie ta gra ma ymagania? pójdzie na GF2MX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 www.gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 radze nawet nie instalowac tego shitu, sciagnelem se ja niedawno, po ok 1 h odinstalowalem i wyzucilem. albo to byla jakas beta aleo gra jest niedowalona, menu jak w pegazusie, grafa ala turok 1 bez mozliwosci zmiany ustawien. tatalna lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyk82 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam! Niestety jestem posiadaczem geforce 2 pro :oops: Pozyczylem od kolegi Turoka Evolution, lecz niestety nie odpala mi :angry: Przeczytalem gdzies ze karty z tej rodziny nie maja jakies funkcji. Czy wyszla moze jakas łatka, ktora likwiduje ten problem w takich kartach?! Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 z tego co wiem to Turok Evolution to gra która powinna pójść na GeForce 2 Pro sam byłem posiadaczem owej karty która moim zdaniem jest bardzo dobra, jakie masz sterowniki? A co do karty ona obsługuje DirectX 7, gra powinna Ci chodzić bo ona chyba nie wymaga chyba minimum GeForce 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zdaje mi sie ze twoja grafa nie obsługuje pixel shader i to dlatego nie mozesz włączyć gry ! ja mam to samo gdy chce odpalić drivera3 ! moja karta nie obsługuje tej opcji a jest ona wymagana w ver.1.1 minimum :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyk82 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jaro830628 masz chyba racje, czyli trzeba wymienic grafe. a jest mozliwosc by wyszedl jakis patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 tja... ten sam problem rok temu miałem ( i nadal mam :lol: ) ale to jest bez sensu ! :evil: wymagania to 500 mhz karta 16 mb z akceleratorem i chyba 128 czy tam 64 ramu wiec co to ma być ?! 3D analyzerem tylko mi intro odpala :/ fuck. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jaro830628 masz chyba racje, czyli trzeba wymienic grafe. a jest mozliwosc by wyszedl jakis patch? 1416213[/snapback] Patch ci nie pomoze skoro nie masz shaderow-niestety na tej karcie nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...