Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 czy ktos sie zna na tych filmach??? tzn. mam ten pierwotny film (z 80 ktoregos roku), potem mam "Teksanska ... - Następne pokolenie" (94r.)...a na bittorrencie jest jakas z 2003r. i jeszcze "Teksanska.... - Cała prawda"...wiec jak do kurcze jest??ile jest odcinkow i w jakiej kolejnosci?? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Horrorki: The Texas Chainsaw Massacre (1974) The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986) Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (1990) The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994) The Texas Chainsaw Massacre (2003) Inne: Texas Chainsaw Massacre: The Shocking Truth - dokument The Texas Chainsaw Massacre - Animation / Horror Texas Chainsaw Massacre: A Family Portrait - dokument Texas Political Chainsaw Massacre - a to nie wiem co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 odcinkow jest chyba z 7 sa to gownie filmy klasy b lub gorsze, ta najnowsza czesc sie zapowaiada całkiem całkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Hehe... nie są złe ;]]] Ale z filmów takich hc to jeszcze martwica mózgu była dobra :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Hehe... nie są złe ;]]] Ale z filmów takich hc to jeszcze martwica mózgu była dobra :>była juz o gore dyskusja na forum a martwica to obowiązkowy tytół w moich skromnych zbiorach :) mamuśka rulezz kosiarka a jeszcze lepsza :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ta martwica mowgu :lol: :D :lol: super film :D hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ja sobie wlasnie amrtwice po raz enty ogladam ;] wymiata ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jaki tytul w oryginale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jaki tytul w oryginale? braindead, tylko uwaznie szukaj bo jest pare wersji, nieocenzurowana najlepsza(blood edition), choc rozni sie tylko paroma scenami a film ROXX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ze spacja czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ze spacja czy bez? http://www.imdb.com/title/tt0103873/ link zeby nie bylo watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 no ja mam zdecydowanie wersje nieocenzurowna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dzieki, ide szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...