Skocz do zawartości
michu19

Jaka płyta główna na nForce do 400zł???

Rekomendowane odpowiedzi

Abit i tylko Abit nf7 mój kumpel wzioł epoxa 8rda i w ten sam dzień poszedł na gwarancje wszystko tylko nie epox może to była jakaś wadliwa sztuka ale z tego co czytałem to nie prierwszy raz sie coś takiego zdarza gość z serwisu mówił że więcej epox-ów nie sprowadzaja bo te płyty sie strasznie psują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace

Też mam dylemat co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> czy frn2-l czy nf7 bo w moim mieście są w tych samych cenach. Co lepsze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace

Czy ja gdzieś napisałem że faworyzuje Abita?? chyba nie, więc nie wiem czym się irytujesz. Poprostu mam obydwa modele, obydwa są bardzo dobre i wiem na co je stać i co potrafią. Abita ma większe możliwości co do napięcia, to co nie udało mi się na Solteku poszło na Abicie. Dlatego tak napisałem. :) :) :) Moim skromnym zdaniem to ty masz jakieś aluzje do Abita, strzel se piwko i prześpij się z tym problemem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> wiecznie jakiś lolek musi coś napisać i wiecznie znajdzie sie ktos urazony tym no i odrazu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wojna !!! bo ten ma wyzsze fsb, bardziej bajerancki laminat itp... banda dzieciaków

nie stresuj sie tak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> wiecznie jakiś lolek musi coś napisać i wiecznie znajdzie sie ktos urazony tym no i odrazu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wojna !!! bo ten ma wyzsze fsb, bardziej bajerancki laminat itp... banda dzieciaków

nie stresuj sie tak :lol:

:roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja gdzieś napisałem że faworyzuje Abita?? chyba nie, więc nie wiem czym się irytujesz. Poprostu mam obydwa modele, obydwa są bardzo dobre i wiem na co je stać i co potrafią. Abita ma większe możliwości co do napięcia, to co nie udało mi się na Solteku poszło na Abicie. Dlatego tak napisałem. :) :) :) Moim skromnym zdaniem to ty masz jakieś aluzje do Abita, strzel se piwko i prześpij się z tym problemem. :P

Jak sie troche pokombinuje to zadna plyta nie bedze do bezpiecznego OC :D ,ja obstawiam za tym ze zarowno Abit,EPoX jak i Soltek to plyty do OC i kuniec :P

....jeszcze dwa slowa do Pretorian'a - jedyna osoba ktora robi tu jakies dymy w tym momencie to jestes to TY.....my tutaj tylko sobie dyskutujemy 8)

Peace4all,dobrze jest, 10x250 pyklo,na dworze zimno,swieta ida...po co te nerwy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie troche pokombinuje to zadna plyta nie bedze do bezpiecznego OC :D ,ja obstawiam za tym ze zarowno Abit,EPoX jak i Soltek to plyty do OC i kuniec :P

....jeszcze dwa slowa do Pretorian'a - jedyna osoba ktora robi tu jakies dymy w tym momencie to jestes to TY.....my tutaj tylko sobie dyskutujemy 8)

Peace4all,dobrze jest, 10x250 pyklo,na dworze zimno,swieta ida...po co te nerwy :D

nie bede juz zaśmiecał tego topiku więc pwoiem tylko to że gdzie nie popatrze prawie w każdym wątku ktoś robi zadyme i juz mam tego dość bo ileż razy można się spierać o bzdety, zmiast pisać na temat to jest wiecza sprzeczka, awantura kto ma więcej, kto wiecej wycisnol itp... EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEZU !! ILE MOZNA O TYM SAMYM ??!! Q... JA JUZ NIE MOGE !!!

Eh, ludzie przeciez o tym bylo juz tyle tematow, ze nie wyrabiam, pisze sie o tym 16 razy dziennie, a kto tu nowy nie przyjdzie to zaraz taki topik.

Dobra koniec najezdzania :wink:. Taka refleksja mnie wziela: prawie wszyscy na forum jada na czyms ze swietej trojcy. Moze ktos sprobowal by czegos nowego np. Abita ma KT600 czy jakiegos innego ustrojstwa.

Co do Solteka - pierwsze plytki (rev. D.) byly spoko - sporo ludziom udawalo sie przeszlo 240, ale te nowe (rev. E) tak naprawde niczym nie imponuja. Gdybym mial brac mobo teraz to chyba zdecydowalbym sie na Epoxa 8RDA+ REV. 2.1 lub na cosik nowego tak jak wczesniej pisalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, ludzie przeciez o tym bylo juz tyle tematow, ze nie wyrabiam, pisze sie o tym 16 razy dziennie, a kto tu nowy nie przyjdzie to zaraz taki topik. 

Dobra koniec najezdzania :wink:. Taka refleksja mnie wziela: prawie wszyscy na forum jada na czyms ze swietej trojcy. Moze ktos sprobowal by czegos nowego np. Abita ma KT600 czy jakiegos innego ustrojstwa.

Kto swiadomie bedzie kupowal cos gorszego jezeli moze miec cos lepszego :wink: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto swiadomie bedzie kupowal cos gorszego jezeli moze miec cos lepszego :wink: ?

Hehehe... popatrz na to z tej strony - nikt jeszcze nie sprawdzal doglebnie mozliwosci OC na KT600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...