michu19 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Poleccie mi jakas dobra płytke na nforce do 400zeta. dzieki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 polecam fic 13 au za ok. 380 zł z soundstormem i lan 3com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 ABIT NF 7 rev 2.0 za 380 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Abit i tylko Abit nf7 mój kumpel wzioł epoxa 8rda i w ten sam dzień poszedł na gwarancje wszystko tylko nie epox może to była jakaś wadliwa sztuka ale z tego co czytałem to nie prierwszy raz sie coś takiego zdarza gość z serwisu mówił że więcej epox-ów nie sprowadzaja bo te płyty sie strasznie psują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Polecam Abita jak i Solteka, pierwsza do max O/C :twisted: , druga do bezpiecznego O/C :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 pomyliles forum - z tym linkiem do aukcji - masz cos do spylenia to wrzuc na forum SPRZEDAM a nie tu post edytowal benek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 polecam szukaj! za ta cene - soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 EP-8RDA3: jest bez wodotrysków (na szczęście). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Polecam Abita jak i Solteka, pierwsza do max O/C :twisted: , druga do bezpiecznego O/C :wink: :wink: nie badz smieszny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Co mam przez to rozumieć :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Co mam przez to rozumieć :? :? :? o to ze TYLKO Vip osiagnal 250 mhz na solteku a nikomu na abicie (jak rowniez pozostalym "soltekowcom") sie to nie udalo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujaceTeż mam dylemat co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> czy frn2-l czy nf7 bo w moim mieście są w tych samych cenach. Co lepsze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ECS na chipsecie NFORCE 2 Ultra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpp Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace Czy ja gdzieś napisałem że faworyzuje Abita?? chyba nie, więc nie wiem czym się irytujesz. Poprostu mam obydwa modele, obydwa są bardzo dobre i wiem na co je stać i co potrafią. Abita ma większe możliwości co do napięcia, to co nie udało mi się na Solteku poszło na Abicie. Dlatego tak napisałem. :) :) :) Moim skromnym zdaniem to ty masz jakieś aluzje do Abita, strzel se piwko i prześpij się z tym problemem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiecznie jakiś lolek musi coś napisać i wiecznie znajdzie sie ktos urazony tym no i odrazu qwa wojna !!! bo ten ma wyzsze fsb, bardziej bajerancki laminat itp... banda dzieciaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wiecznie jakiś lolek musi coś napisać i wiecznie znajdzie sie ktos urazony tym no i odrazu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wojna !!! bo ten ma wyzsze fsb, bardziej bajerancki laminat itp... banda dzieciaków nie stresuj sie tak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wiecznie jakiś lolek musi coś napisać i wiecznie znajdzie sie ktos urazony tym no i odrazu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wojna !!! bo ten ma wyzsze fsb, bardziej bajerancki laminat itp... banda dzieciaków nie stresuj sie tak :lol: :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace Czy ja gdzieś napisałem że faworyzuje Abita?? chyba nie, więc nie wiem czym się irytujesz. Poprostu mam obydwa modele, obydwa są bardzo dobre i wiem na co je stać i co potrafią. Abita ma większe możliwości co do napięcia, to co nie udało mi się na Solteku poszło na Abicie. Dlatego tak napisałem. :) :) :) Moim skromnym zdaniem to ty masz jakieś aluzje do Abita, strzel se piwko i prześpij się z tym problemem. :P Jak sie troche pokombinuje to zadna plyta nie bedze do bezpiecznego OC :D ,ja obstawiam za tym ze zarowno Abit,EPoX jak i Soltek to plyty do OC i kuniec :P ....jeszcze dwa slowa do Pretorian'a - jedyna osoba ktora robi tu jakies dymy w tym momencie to jestes to TY.....my tutaj tylko sobie dyskutujemy 8) Peace4all,dobrze jest, 10x250 pyklo,na dworze zimno,swieta ida...po co te nerwy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a to ze panowie abitowcy cos niemoga sie pogodzic z tym ze NF7 lezy na tej samej polce co FRN2 ,a nie iles tam wyzej.....to jest poprostu irytujace Czy ja gdzieś napisałem że faworyzuje Abita?? chyba nie, więc nie wiem czym się irytujesz. Poprostu mam obydwa modele, obydwa są bardzo dobre i wiem na co je stać i co potrafią. Abita ma większe możliwości co do napięcia, to co nie udało mi się na Solteku poszło na Abicie. Dlatego tak napisałem. :) :) :) Moim skromnym zdaniem to ty masz jakieś aluzje do Abita, strzel se piwko i prześpij się z tym problemem. :P Jak sie troche pokombinuje to zadna plyta nie bedze do bezpiecznego OC :D ,ja obstawiam za tym ze zarowno Abit,EPoX jak i Soltek to plyty do OC i kuniec :P ....jeszcze dwa slowa do Pretorian'a - jedyna osoba ktora robi tu jakies dymy w tym momencie to jestes to TY.....my tutaj tylko sobie dyskutujemy 8) Peace4all,dobrze jest, 10x250 pyklo,na dworze zimno,swieta ida...po co te nerwy :D nie bede juz zaśmiecał tego topiku więc pwoiem tylko to że gdzie nie popatrze prawie w każdym wątku ktoś robi zadyme i juz mam tego dość bo ileż razy można się spierać o bzdety, zmiast pisać na temat to jest wiecza sprzeczka, awantura kto ma więcej, kto wiecej wycisnol itp... EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zgadzam sie......wiec wracajac do tematu plyty do 400zl....jesli sie kupi jedna z trzech wiadomych plyt bedzie wszystko GIT :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A gdzie mozna abita nf7-s 2.0 kupic za 380zeta? A asusu nie robi dobrych plyt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A gdzie mozna abita nf7-s 2.0 kupic za 380zeta? A asusu nie robi dobrych plyt? ja napisałem że NF 7 jest za 380zl. wątpie żebyś znalazl gdzieś za 380 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 JEZU !! ILE MOZNA O TYM SAMYM ??!! Q... JA JUZ NIE MOGE !!! Eh, ludzie przeciez o tym bylo juz tyle tematow, ze nie wyrabiam, pisze sie o tym 16 razy dziennie, a kto tu nowy nie przyjdzie to zaraz taki topik. Dobra koniec najezdzania :wink:. Taka refleksja mnie wziela: prawie wszyscy na forum jada na czyms ze swietej trojcy. Moze ktos sprobowal by czegos nowego np. Abita ma KT600 czy jakiegos innego ustrojstwa. Co do Solteka - pierwsze plytki (rev. D.) byly spoko - sporo ludziom udawalo sie przeszlo 240, ale te nowe (rev. E) tak naprawde niczym nie imponuja. Gdybym mial brac mobo teraz to chyba zdecydowalbym sie na Epoxa 8RDA+ REV. 2.1 lub na cosik nowego tak jak wczesniej pisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 JEZU !! ILE MOZNA O TYM SAMYM ??!! Q... JA JUZ NIE MOGE !!! Eh, ludzie przeciez o tym bylo juz tyle tematow, ze nie wyrabiam, pisze sie o tym 16 razy dziennie, a kto tu nowy nie przyjdzie to zaraz taki topik. Dobra koniec najezdzania :wink:. Taka refleksja mnie wziela: prawie wszyscy na forum jada na czyms ze swietej trojcy. Moze ktos sprobowal by czegos nowego np. Abita ma KT600 czy jakiegos innego ustrojstwa. Kto swiadomie bedzie kupowal cos gorszego jezeli moze miec cos lepszego :wink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 JEZU !! ILE MOZNA O TYM SAMYM ??!! Q... JA JUZ NIE MOGE !!! Eh, ludzie przeciez o tym bylo juz tyle tematow, ze nie wyrabiam, pisze sie o tym 16 razy dziennie, a kto tu nowy nie przyjdzie to zaraz taki topik. Dobra koniec najezdzania :wink:. Taka refleksja mnie wziela: prawie wszyscy na forum jada na czyms ze swietej trojcy. Moze ktos sprobowal by czegos nowego np. Abita ma KT600 czy jakiegos innego ustrojstwa. Kto swiadomie bedzie kupowal cos gorszego jezeli moze miec cos lepszego :wink: ? Hehehe... popatrz na to z tej strony - nikt jeszcze nie sprawdzal doglebnie mozliwosci OC na KT600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zgadzam sie z przedmowca. uwazam ze kt600 jest niedoceniane przez ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...