Lagier Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) to juz nie wina myszy tylko twojej mobo niektore plyty nie odcinaja zasilania z portu ps/2 gdy wylaczasz system u mnie bylo to samo jak podlaczylem szajsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ludzie kupcie sobie razor bumslaga bo ja jusz zbieram na niego. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) to juz nie wina myszy tylko twojej mobo niektore plyty nie odcinaja zasilania z portu ps/2 gdy wylaczasz system u mnie bylo to samo jak podlaczylem szajsunga :) ona jest na usb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) to juz nie wina myszy tylko twojej mobo niektore plyty nie odcinaja zasilania z portu ps/2 gdy wylaczasz system u mnie bylo to samo jak podlaczylem szajsunga :) ona jest na usb jedno wsio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 OK DOBRA NIE DA SIE TO NIE NIE DA TRUDNO :) Bede mial niebieski pokuj nocy :P Tylko martwi mnie czy to cholerstwo nie ciagnie duzo pradu ? ( a bron Boze baterii z plyty glownej ) I czy te diody sie wkoncy nie wypala ? A wyglada ta mysz tak http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7794 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 uszyj dla myszki ubranko z grubego materialu ;-) i zakladaj na noc hihihhih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Czy warto bulo kupic ta mysz co w podpisie za 50 zeta? Mialem do wyboru:a4tech optyczna 2 rolki przewodowa za 55 zeta i to co mam w podpisie. jestem z tej myszy bardzo zadowolony bo zasieg 2 metry na nowych bateriach!! CZY dobrze zrobilem kupujac ta mysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Czy warto bulo kupic ta mysz co w podpisie za 50 zeta? Mialem do wyboru:a4tech optyczna 2 rolki przewodowa za 55 zeta i to co mam w podpisie. jestem z tej myszy bardzo zadowolony bo zasieg 2 metry na nowych bateriach!! CZY dobrze zrobilem kupujac ta mysz? Dobrze ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) a co ci przeszkada, ze swieci?? ja mam w odbiorniku IRDA super niebieskiego leda, ktory swieci swiatlem pulsacyjnym 3 blyski - 3 sek przerwy, non stop i jakos z tym zyje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) a co ci przeszkada, ze swieci?? ja mam w odbiorniku IRDA super niebieskiego leda, ktory swieci swiatlem pulsacyjnym 3 blyski - 3 sek przerwy, non stop i jakos z tym zyje :) No ale czy to nie bierze duzo pradu ? Albo np z bateryjki z plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) a co ci przeszkada, ze swieci?? ja mam w odbiorniku IRDA super niebieskiego leda, ktory swieci swiatlem pulsacyjnym 3 blyski - 3 sek przerwy, non stop i jakos z tym zyje :) No ale czy to nie bierze duzo pradu ? Albo np z bateryjki z plyty glownej eeee nie masz sie czym przejmowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Nowa mysz nowy problem :) Wiec mysz siewci mi na niebiesko nawet gdy wylacze kompa ! :( Przestaje swiecic gdy wylacze z listy ( a w moim przypdaku wylanczanie na listwie kompa to duzo roboety musze wchodzic za biurko i itp) a co ci przeszkada, ze swieci?? ja mam w odbiorniku IRDA super niebieskiego leda, ktory swieci swiatlem pulsacyjnym 3 blyski - 3 sek przerwy, non stop i jakos z tym zyje :) No ale czy to nie bierze duzo pradu ? Albo np z bateryjki z plyty glownej plyta glowna w standardzie ATX jest caly czas zasilana z +5Vsb, wiec nie ciagnie to z bateryjki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...