Skocz do zawartości
Ituriel

.:: Ituriel przedstawia swojÄ… nowÄ… budÄ™ ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Black Mesa II :P by Ituriel

Mam przyjemność zaprezentować mój nowy mod.

W zasadzie idea jest podobna do poprzedniego ,z tym ,że tym razem skożystałem z czarnego szkła akrylowego

-Na panele zostały zamontowane płyty z czarnej plexi.

-Okno na podobieństwo poprzedniego , projekt wycinany wg. projektu.

-Na lewym dolnym rogu jest miejsce na wentylator 120x120

-Grill to nic innego jak osłona na głosnik (subiektywnie dodaje budzie uroku)

Ładnie się świeci

To wciaz beta - czekam więc na sugestie i konstruktywną krytyke :-) ..

Po to tu jestem.

Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafikaDołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan - ty mi sie nie podobasz. Ten twoj podpis sluzy chyba dla moderow , jako msza blagalna ostatniej szansy.

konkrety ;/

Mi też sie nie podoba. Ale ciebie Ituriel to powinno ..... :lol: obchodzić, bo ważne zeby się tobie podobało, a nie innym. Poza tym o gustach sie nie dyskutuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ghazi - Rozumiem , ze forum jest po to , aby wymieniac poglady. Jesli ktokolwiek ma zamiar odpowiadac , to (mam nadzieje) nie po to aby nabic sobie posta trescia - "fajne to.." "gUpie to .." "ja mam wiekszy interes niz ty" ... prosze o argumenty.

Powinno mnie obchodzic co fasola w tym topicu wypisuje , nie chce , aby topic wypelnil sie syfem. Zgoda , nie podoba mu sie , ale .. KONKRETY - to mi pomoze zrobic cos ciekawszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomazałbyś chociaż pastą do butów to białe z przodu, bo tak to ni w rzyć ni w oko. Reszty nie widzę, mam czarno-biały monitor :>

Aha, OT nieco - Ituriello, zawsze kiedy ktoś się z tobą nie zgadza, tupiesz i krzyczysz? Trochę dystansu do samego siebie, mon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonas -widzisz najprawdopodobniej jedyne swiadectwo na moją wrodzona agresję :-) Gengish nalezy do tych którzy wielokrotnie podpadli swoją inteligencja komunikatywna( nie tylko mnie). Tak wogule to jestem asertywny :-). Jeśli fasola biczuje , to chcialbym wiedzieć za co .. do nikogo więcej nie mam zalu -p.s gdybys chcial wiedziec to biale z przodu nie bylo wczesniej biale .. 3 warstwy lakieru - pranie z reklamy ariela wymieka .. ;P

Chaos - uważasz , że gengish napisał konstruktywnego posta ? nie powiedział dlaczego buda mu sie nie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ,ze w tym miejscu dobrze wypadłyby kątowniki .. niestety trzeba w tym przypadku zmienic sposób zakładania bocznego panelu , a co za tym idzie zrezygnowac z wentylatora.

Z drugiej strony mozna wywalic "to białe" i zrobić calosc z akrylu :-)

Prace nad nową wersją trwają ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama modyfikacja jest raczej testem tego , czym moglbym seryjnie zajac sie w niedalekiej przyszlosci.  :-)

8O 8O 8O 8O OMFG !!! Buahahahahahahaha !!!!!!!!

LOL !!! Blagam .... NIE ROB TEGO !!! Nie z czyms takim ! Zrob jeszcze troche tych swoich testowych bud.... i dopiero pozniej pomysl nad tym... narazie sie wstrzymaj ...

tak pozatym... ta oslonka od glosnika... IMHO ... porazka :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi