forest kila zbila Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 bez wachania bierz herculesa nie bylo jeszcze tak zeby sie komus zle pokrecil ;-) co do podnoszenia napicia biosem -> jak lancer napisal -> BAJA :lol: do tego potrzeba nie tylko jakiejs logiki ale regulatorow napiecia na karcie i juz widze ze kazda karta ma gdzies zaszytego vmoda na stale hehe ;-) a co do tematu mierzenia temp -> jesli producent cos takiego dobuduje to owszem moze cos takiego byc (np. Leadtek w gfocach), jesli nie ma wbudowanych czujnikow trzeba uzyc zewn... tak zwanego "termometra" ;-) a tak OT -> karta to 97pro od xpowera kupiony ale chyba nie przez niego wyprodukowany... moje 2,86 dociagaja do 680 i dalej juz im .. nie idzie ;-) ciekw jestem czy komus tez tak biednie lata 2,8pamiec... jak by nie bylo karta robi pelnego 9800pro :-) (380/680) ale mogla by zrobic txa ;-) jak grafka straci na wartosci i przestanie wystarczac no to wiecie ;-) VMOOOOOD :-) moze im pradu wlasnie brakuje pamieci sa chlodne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 dobra jakim softem moge zablokowac czestotliwosc odswiezania w radku, bo w grach mam 60 Hz przewaznie :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Oczywiscie. Radek 9800 ma czujnik... ale dopiero w wersji XT :/ zawsze pozostaje metoda organoleptyczna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a tak OT -> karta to 97pro od xpowera kupiony ale chyba nie przez niego wyprodukowany... moje 2,86 dociagaja do 680 i dalej juz im .. nie idzie ;-) ciekw jestem czy komus tez tak biednie lata 2,8pamiec... jak by nie bylo karta robi pelnego 9800pro :-) (380/680) ale mogla by zrobic txa ;-) To nic niezwyklego. Kiedys tak wlasnie biegaly R9700P. Mialem 2-Sapphire i HIS. Oba chodzily bez krzakow tylko do 340MHz. Dalej juz klapa. Te same memorki na R9800 juz chodza duzo wyzej. Kwestia timingow, napiec i budowy PCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...