kikus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mam problem. Wyłączył mi się komp i jak go włączyłem ponownie to : Niema CDrom'a (odinstalowuje stry i wyszukuje hardware , ale niemoze bo "drivers is Corrupt..." Niema karty muzycznej ani creativa (oddzielnej) anie zaintegrowanej na płycie głownej. Przed wyłączeniem kompa wszytko to było a teraz nic niema !! POMOCY !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mało danych. 1. Okoliczności wyłączenia się kompa (normal czy stress). 2. Jaki system. 3. Jaki hardware (płyta, zasiłka, itp). 4. Jaki O/C (jeżeli wogóle). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Prosze zmienic temat watku, jezeli nie watek zostanie skasowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ales chlopie posta walnal! nie dosc,ze tytul do d* to jeszcze zero danych :evil: Instalowales cos? Otwierales budy i cos grzebales? moze zrsetuj biosa i formata zrob? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...