Wojtek88 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zalożyłem Neo+ i mam problem bo często się zdarza że mi wykorzystuje procka na 100%. Sprawdzam jakie programy chodza w tle ale żaden nie daje nawet 50%. Dziej sie tak gdy coś ściągam EMula. Prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 mzoe podaj jaki sprzet masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jaki konfig?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Niestety osiołek tak ma :( Nic na to nie poradzisz, bo to nie wina sprżetu. Ja zauważyłem, że dziej się tak jak są duże pingi na serwerach w mule :( Ale to z czasem przechodzi i wszystko jest ok, a czasami znowu wraca. Mi sie nie udało z tym wygrać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 mzoe zmniejsz liczbe polaczen w osle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie mylmy pojec zainstaluj osiolka, bo teraz masz muła! :) ja z eDonkeya2000 sciagam troche szybciej niz z mula i jakos bardziej mi przypadl do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Ja tam mam osiołka i mi w nieznaczym stopniu obciaza procka. Na poczatku tak jest (zaraz po odpaleniu) Ale pozniej nie powinno talk byc. Napisz jaki masz konfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 sproboj nowszej/stabilnej wersji eMule'a. niektore (szczegolnie "modowane") mialy u mnie podobne objawy - pozeranie strasznie duzej porcji czasu CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Ja korzystam z 0.29 i takich problemow nei widac. marco: rzeczywiscie, mialem kiedys LSD i pozeral mnostwo CPU i ramu :? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A mi mule zaczął robić bajzel. Kolejka 1000, połączeń max: 20 i ping do półki 1500 :/ I teraz nie wiem co jest winne - czy za duża ilość połączeń - czy może speedstream 5100 (posysacz) czy może tpsa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...