Skocz do zawartości
shakur_45

Ulubiony SPORT :)

Ulubiony sport  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Ulubiony sport

• koszykowka
      15
    • pilka nozna
      15
    • siatkowka
      6
    • lotnictwo
      2
    • wodne sporty
      5
    • jazda na rowerze
      20
    • tenis
      3
    • sporty zimowe
      6
    • inny ( napisz jaki )
      18
    • sztuki walki
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Paliovolio - siatkoweczka :)))))) RULEZZZZZ

gram juz 14 lat i do tej pory mi sie nie znudzila mimo dwoch operacji kolana (tak sport - zwlaszcza wyczynowy to zdrowie :) )

a z innych to troche plywam i probowalem Ultimate Freezbe i Footbalu (tego z jajowata pilka) ale to tak tylko rekraacyjnie podczas stypendium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam całkiem ładne osiągnięcia i chyba talent do pingla i tenisa ale jakoś mnie to nie kręci :) No risk- no fun :) Dlatego ostatnio przeżucam się na rowerek- Freeride i Trial którym zainspirował mnie Mateoosh, ano i nartki ale tylko speed na maxa >100kmh i żadnego fun carvingu :twisted: Lubie też grać w noge ale nie umiem że to poezja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bede gral w kosza ( rox :twisted: ) dopoki nie uda mi sie zrobic 360-tki. jak to zrobie to b3de z siebie dumny :D. a takto uwielbiam tez sporty wodne a od ostatniego sezonu zakrca mnie snowboard. rowerek tez lubie, szczegolnie zjazdy (eh te predkosci). wpadnijcie na brzanke kolo tarnowa, tam jest zajebista gorka wylozona asfaltem. tam to sie zapieprza dopiero :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi