tanaka Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mam połączone dwa kompy w siec Xp pro +sp1A i Me i mój nie widzi żadnego w sieci , pingi tez nie wychodzą , ognioscianke windowsowa wyłączyłem są w tej samej grupie roboczej , maska podsieci tez wpisana recznie , ip tez jest dobrze , no i kompy się nie widza , na karcie sieciowej są z tylu diody nie pamiętam zabardzo jak się one kiedys palily teraz mogą tylko pomaranczowa a zielona się nie swieci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jezeli twierdzisz ze wszysko programowe jest ustawione OK, to czyli cos nie tak z ktoras karta albo kabel jest uszkodzony. Co oznacza pomaranczowa lampka? Kolizje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 jak zacisniety kabelek :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 noose kabel to BNC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Sprawdz jeszcze numery IP czy są takie same tzn np: 10.1.1.xxx (ostatni numerek ofkozz inny), popraw jeszcze kable sieciowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 terminatory masz zalozone :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 siec wczesniej dzialala , terinatory tez zalozone , moze cos sie na kompie z Me zwalilo , muse pozniej sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No jak Bencka to musisz sie pomeczyć z kablami. Proponuje zarobić od nowa końcówki lub podociskać je bo z tym zawsze są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja bym polecal miernikiem jeszcze przeleciec, czy przypadkiem gdzies sie nie zwalil :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...