Włodi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mam na oku dwie płyty: -Asus A7N8X-X i -Abit NF7 (v.2.0) Którą wybrać i co to jest ten dual channel, bo Asus go nie ma, a pozatym płytki się niewiele różnią od siebie. Która lepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ABIT NF-7 bez żadnych dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 nie o to juz przegięcie .lenistwo nie zna granic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Uzycie dual channel jest praktyczne niewidoczne na platformie AMD! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Uzycie dual channel jest praktyczne niewidoczne na platformie AMD! jak sie nie znasz to sie nie odzywaj, fakt ze wzrost wydajnosci nie jest tak spektakularny jak na intelu, ale zawsze to jakies 5-10% i w grach to ladnie widac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No wlasnie 5-10%! Moim zdaniem nie jest to adekwatne do poniesionych kosztow! Decyzja nalezy do kupujacego! Przepraszam ZNAWCO! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Poniesionych kosztów? Zamiast kupować jedną kość np.512MB,człowiek kupi 2x256 (płacąc minimalnie drożej),a nie dość,że ma więcej pamiątki,to jeszcze ma właściwie z niczego przyrost prędkości (niewielki,ale jednak). Fakt,dual channel nie jest zbyt dobrym posunięciem,gdy się ekstremalnie podkręca proca,no ale... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No wlasnie 5-10%! Moim zdaniem nie jest to adekwatne do poniesionych kosztow! Decyzja nalezy do kupujacego! Przepraszam ZNAWCO! przeprosiny przyjete :) nie zamierzalem byc opryskliwy, przyznasz jednak ze lepiej miec duala niz go nie miec (zawsze mozna z niego nie korzystac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 To to jednak biore tego Abita bez zastanowienia. Dzięki za porady ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jasne, ze lepiej miec duala! Ja tego nie neguje, tylko wydaje mi sie, ze nie jest to tak do konca oplacalne! (biorac pod uwage AMD, bo Intel to zupelnie inna bajka) Ale jak juz powiedzialem to juz jest decyzja, tego ktory kupuje! Peace, Bro! :) Wlodi!Bierz ABIT'a - to naprawde dobre plyty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Jasne, ze lepiej miec duala! Ja tego nie neguje, tylko wydaje mi sie, ze nie jest to tak do konca oplacalne! (biorac pod uwage AMD, bo Intel to zupelnie inna bajka) Ale jak juz powiedzialem to juz jest decyzja, tego ktory kupuje! Peace, Bro! :) Wlodi!Bierz ABIT'a - to naprawde dobre plyty! Peace... To to jednak biore tego Abita bez zastanowienia. Dzięki za porady dobry wybor... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tak, tylko szkoda, że to nie ja będe miał tą płyte tylko mój kumpel... :/ Teraz jakbym miał wybór to bym kupił jednak tego abita z jakimś antkiem :? No ale trudno się mówi. Jeszcze raz dzięki za porady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...