lukasrz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 dokladnie jezeli ktos chce wymienic g3 na 4 to juz lepiej niech kupi radka jezeli chodzi mu o wyniki w 3dmarku i tak te karty beda srednie do hl2 i d3 w przyszlym roku beda karty na pci expres i athlonki 64 w jakiejs sesownej cenie No niewiem czy gef ti4 bedzie kiepski w HL2, u mnie w 1024x768x32 w full detalach hl2 chodiz full płynnie czasami jest minimum 25 fps ale zwykle jest wiecej ~40fps do 120 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 jeśli z tych 2 to 3ti ale jak możesz coś innego to 4ti bo jest spora róznica na 3ti miałem 12 k teraz mam prawe 16 to sam widzisz miedzy gf3ti200 gainwarda a gf4ti4200 w benchmarkach jest róznica....ale jezeli ktos posiada gf3ti i chce zmiewnic na gf4ti4200 to nie ma sensu bo 15fps wiecej nic nie da.......przynajmniej takie jest moje zdanie... mialme taka zmiane i powiem szczerze ze roznica w dx7 niewielka ale w dx8.x jest juz duuzo lepiej, silnik nFiniteFX jest duuzo poprawiony, róznica po @ nawet do 40fps :!: :!: :!: w HL2 czy DOOM3 duuuuza róznica :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 beta mi tesz niezle chodzi ale ta wersja jest tylko pokazowa byl juz o tym topic textury sa slabe malo przeciwnikow i ciasne pomieszczenia itp gra ma wyjsc w kwietniu 04 ":]" do tego czasu napewno podwysza wymagania tak samo bedzie z d3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmb Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Bylo przez chwile o gf4ti, więc nie bede otwieral nowego tematu... Czy mounting holes z gf4ti maja taki sam rozstaw jak te z gf3ti? Pzdr, gmb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...