LPC Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 taka mała dygresyjka na temat zegara na forum , nie wiem czy zauwazyliście ze była zmiana czasu :) jak juz usuniecie BUG to prosze usunac ten topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Musimy poczekac na marco, to przestawi. Ale ostatnio gdzies przepadl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 taka mała dygresyjka na temat zegara na forum , nie wiem czy zauwazyliście ze była zmiana czasu :) jak juz usuniecie BUG to prosze usunac ten topic :) A zauwżyliście że czas mozna sobie zmienić w profilu. A tak poza tym to zegar na forum późni sie prawie 10 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 taka mała dygresyjka na temat zegara na forum , nie wiem czy zauwazyliście ze była zmiana czasu :) jak juz usuniecie BUG to prosze usunac ten topic :) A zauwżyliście że czas mozna sobie zmienić w profilu. A tak poza tym to zegar na forum późni sie prawie 10 minut.o w mordkę ale lol z mojej strony :) , ale nie zmienia to faktu ze zegar sie pozni te 10 min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...