emes Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 1.Sa na gieldzie, jesli tak to w jakich cenach ? 2.Czym to mocowac ? (specjalny silikon z klejem czy co ?) -- emes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 dostaniesz to na www.4max.com.pl cena- ja płaciłem 6 zł za jeden blok mocowanie- thermopox. cena 22 zł. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Mocowac mozna tez plastrami zelowymi, ktos na forum oferowal :) + DiscoTech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Raditorki ja sobie wycialam z radiatora od Pentium MMX. Kosztowal mnie cale 3zl na szrocie +robocizna (czyli ze za dobrze wykonana robote postawilem sobie piwo :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 www.pccooler.com.pl Sklep mają na Jana Pawła... Wejdź na stronkę tam znajdziesz radiatorki i adres dokładny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 dzieki chyba jednak klej wybiore bo cos mi sie nie chce wierzyc w te tasmy dwustronnie klejace -- emes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Te podkładki silikonowe służą tylko i wyłącznie do poprawienia styku i tym samym przewodności cieplnej !!! Te podkładki są bez kleju !!! :cry: Sam mam ten problem.........Czym to przykleić ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Sklep SEMICON w podziemiach WGE i na Wolumenie maja specjalne tasmy dwustronne ALFA GEL. Przewodnosc 6,5W/mK czyli w porzadku. Sam nie testowalem ale wydaje sie to rozsadnym rozwiazaniem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Sklep SEMICON w podziemiach WGE i na Wolumenie maja specjalne tasmy dwustronne ALFA GEL. Przewodnosc 6,5W/mK czyli w porzadku. Sam nie testowalem ale wydaje sie to rozsadnym rozwiazaniem. Pozdro Dexter Już pisałem że te taśmy nie kleją !!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Już pisałem że te taśmy nie kleją !!! Mam taka tasme i jak przyklejsz ja to sa problemy z oderwaniem...trzyma bardzo mocno. Widocznie widziales inna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...