Dru Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mam taki problem - wchodzę do Panelu Sterowania, do Menedżera urządzeń i w zasobach płyty głównej stwierdzam, że taki konflikt: Zakres We/Wy 0800 - 087F używane przez: Zegar systemowy CMOS/czasu rzeczywistego A4Tech PS/2 Port Mouse Głośnik systemowy Czasomierz systemowy Kontroler DMA A jak wejdę na zasoby podanych urządzeń to nie ma w nich żadnych konfliktów. Co jest? I jak to naprawić? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Eloł! Ja myślę, że najprościej byłoby wywalić ww. urządzenia i zrobiś self-installation ich. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dzięki spróbuję tak zrobić. A tak na marginesie to kiedy zainstaluję stery do grafy to Windows mi się nie ładuje tylko staje z czarnym ekranem na początku, często też monitor się wtedy wyłącza. Czy może to zależeć od zasilacza? Mam takie napięcia: VCORE 1,78V +3,3V 3,26V +5V 4,89V +12V 12,71V -12V -12,53V -5V -5,45V +5VSB 5,40V VBAT 3,34V I jak takie sobie czy zmiana zasilacza konieczna? Czy to przez te napięcia mam ukazane wyżej problemy z grafą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...