Skocz do zawartości
Kubasik

Rozszczelnienie bloku 'Wave1' W1 (MEv1)

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłabym o zaprzestanie głosowania, czy topik należy usunąć. Kubasik opisał tonem neutralnym to, co mu się przydarzyło, i nikogo nie atakował. Jakoś nie zgłaszacie do skasowania innych topików, w których ktoś pisze, że coś mu się zepsuło lub zostało cudem uratowane.

Jeżeli ktoś mało zorientowany będzie sobie wyrabiał opinię na podstawie jednego przypadku, to już jego problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubasik - miałeś cholerne szczęście, że stało się to nocą i że komp nie był włączony w tym czasie.

Eee, przecież napisał on że komp był włączony i że cudem się karta nie zjarała :twisted:

Fakt, zonk z mojej strony - późno już było... :wink:

lukas20 - ty sie nie martw o opnie mate, on jest juz chyba duzym chłopczykiem i potrafi o siebie zadbać 

tak wiec ja czekam na ciag dalszy sprawy...

I tu się z kolegą zgodzę. Lukas20 - widzę że zaciekle bronisz Mate - pewnie tak załatwił sprawę, że nie możesz słowa złego o nim powiedzieć - ale to nie neguje tego iż chłopakowi blok przecieka. Natomiast jeżeli chodzi o fakt iż ktoś może się zasugerować jednym przypadkiem ażeby produkt oceniać - to już jego problem. Ponadto na całym forum, o ile się nie mylę, aż roi się od użytkomników bloków Mate i równie dobrze ich pozytywnymi opiniami sugerować się można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kubasik - miałeś cholerne szczęście, że stało się to nocą i że komp nie był włączony w tym czasie.

własnie o to chodzi ze mialem na noc kompa wlonczonego 8O

Kubasik - fotki mile widziane

niestety fotek nie mam , brak cyfrowy

postaram sie skombinowac i wrzuce zdjatka

btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie o to chodzi ze mialem na noc kompa wlonczonego 8O

Kubasik - fotki mile widziane

niestety fotek nie mam , brak cyfrowy

postaram sie skombinowac i wrzuce zdjatka

btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :)

Kubasik - dwa posty powyżej poprawiłem się... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi