Miope Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Prosiłabym o zaprzestanie głosowania, czy topik należy usunąć. Kubasik opisał tonem neutralnym to, co mu się przydarzyło, i nikogo nie atakował. Jakoś nie zgłaszacie do skasowania innych topików, w których ktoś pisze, że coś mu się zepsuło lub zostało cudem uratowane. Jeżeli ktoś mało zorientowany będzie sobie wyrabiał opinię na podstawie jednego przypadku, to już jego problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Kubasik - miałeś cholerne szczęście, że stało się to nocą i że komp nie był włączony w tym czasie. Eee, przecież napisał on że komp był włączony i że cudem się karta nie zjarała :twisted: Fakt, zonk z mojej strony - późno już było... :wink: lukas20 - ty sie nie martw o opnie mate, on jest juz chyba duzym chłopczykiem i potrafi o siebie zadbać tak wiec ja czekam na ciag dalszy sprawy... I tu się z kolegą zgodzę. Lukas20 - widzę że zaciekle bronisz Mate - pewnie tak załatwił sprawę, że nie możesz słowa złego o nim powiedzieć - ale to nie neguje tego iż chłopakowi blok przecieka. Natomiast jeżeli chodzi o fakt iż ktoś może się zasugerować jednym przypadkiem ażeby produkt oceniać - to już jego problem. Ponadto na całym forum, o ile się nie mylę, aż roi się od użytkomników bloków Mate i równie dobrze ich pozytywnymi opiniami sugerować się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter666 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 fakt fajne bloki robi.:) mam jeden i jestem zadowolony z dziada(odpukac w niemalowane).nukleonik smiga az milo.tylko nuimerka nie mam seryjnego ale to malo wazne w sumie, chlodzi tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Kubasik - miałeś cholerne szczęście, że stało się to nocą i że komp nie był włączony w tym czasie.własnie o to chodzi ze mialem na noc kompa wlonczonego 8O Kubasik - fotki mile widzianeniestety fotek nie mam , brak cyfrowy postaram sie skombinowac i wrzuce zdjatka btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :) Podaj jakies szczegoly zawartego porozumienia. Chyba, ze jest to scisle tajne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :) Podaj jakies szczegoly zawartego porozumienia. Chyba, ze jest to scisle tajne :lol: w ramach reklamacji Mate wysle mi inny blok oraz zapinke do niego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Kubasik - miałeś cholerne szczęście, że stało się to nocą i że komp nie był włączony w tym czasie.własnie o to chodzi ze mialem na noc kompa wlonczonego 8O Kubasik - fotki mile widzianeniestety fotek nie mam , brak cyfrowy postaram sie skombinowac i wrzuce zdjatka btw.z Mate sie juz dogadalem , obie strony zadowolone :) Kubasik - dwa posty powyżej poprawiłem się... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...