MeHow Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Mam problem. Przy otwieraniu IE otwiera mi sie duzo stronek ;] wiecie jakich ;] ;] ;]. Jak to usunac? Antyvir tego nie widzi adaware TEZ !! Co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 :arrow: msconfig i tam szukamy <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ktore uruchamiaja sie z systemem a napewno nie sa to uslugi systemowe ani antyvir :arrow: robimy restart i wywalamy tego dialera i po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ha :] juz zrobilem format :] Pawel_k to nic nie dalo : znalazlem dialera, przypisanego do adresu c:/program files/webdialer . Wylaczylem, restart wpisuje sciezke do tego katalogu, a tu dup :o podany katalog nie istnieje :o no coz : a strony dalej otwiera :( Format wiec poszedl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mogl to byc przypadek taki, ze ustawiona byla pewna strona startowa i to z niej, za pomoca prostego skryptu Javy otwieraly sie kolejne strony - sprawdziles to przed formatem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 100% byl google.pl : sprawdzilem. No badziew jakis taki niesamowity byl : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 my goth use opera next time....... :] jv16..adware i po kołopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 zdaje Ci sie, ze jv16 adware pomoglo ;P kicha ;P tyle powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie moja wina że klucza niemogłeś znaleść o zmienionej stronie startowej mogiemy chyba zapomnieć bo za proste żeby piekne miało być to powiedz co pomogło ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie moja wina że klucza niemogłeś znaleść o zmienionej stronie startowej mogiemy chyba zapomnieć bo za proste żeby piekne miało być to powiedz co pomogło ????juz formata dawno walnalem. Przy okazji oczyscilem sie :) ze zbednego brudu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie moja wina że klucza niemogłeś znaleść o zmienionej stronie startowej mogiemy chyba zapomnieć bo za proste żeby piekne miało być to powiedz co pomogło ????juz formata dawno walnalem. Przy okazji oczyscilem sie :) ze zbednego brudu :) jak dlamnie zybt radykalna metoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...