Jodlasty Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 i CO? ZERO czyli jesteśmy w MATRIXE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja podkładke pod mysz... ciekawe czy przyślą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 a numer podawaliście z 0 czy bez??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 jak na komorke to bez jak na stacjonarny to tylko kierunkowy bez zera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 niezłe jaja, wczoraj dzwoniłem do jakichś 15 osób, ciekawe jak reagowali wstając o 1 w nocy zmuleni na maxa a tu 'coś' o matrixie gada :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie działa juz link :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 hehehe ja wygralem 2 tapety (buteleczki Heinekena w ASCII pokolorowane odpowiednio) Dzwonek na Nokie (Heineken ringtone) i jakiś dupny wygaszacz ... z niczego nie skorzystalem... tapeta-nie nadaje sie na tapete, wygaszacz o dup.e potluc a dzwonek nokii --- eeee 5x "plrt"1x wibrulec i koniec :P -- beznadziejnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Wygrałem Matrix Reaktywacja dwupłytowe wydanie na DVD :D Updated 26 stycznia 2004 dostałem przesyłkę, a w środku to co wygrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 kuźwa nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 kuźwa nie działa :( Jeszcze około 1,5 miesiąca temu działało :wink: Skończyły się nagrody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 dzialalo do dnia premiery M:rewolucji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 qrna ja też wygrałem DVD niby, ale mi nie przyszło, przynajmniej jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ehem :) Nieźle odświeżyliście topic :] sprzed pół roku :( I jak panowie? dostał ktoś coś ? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...