Liquid Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Jaki wybrać program do zwiększania szybkościi-netu, dla modemu 56k. Bardzo proszę o nazwy lub linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 moze Throttle ale zpraktyki te programy nic nie daja lepiej pogrzebac w ustawiniach comow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 program jest taki... idziesz do swojego providera i zamawiasz minimum lacze 128Kbit... z modemu 56 kilo jakbys sie nawet zesr... to nie wyciszniesz wiecej realny transfer na takim laczu to okolo 4,5 kilobajta na sekunde... kopiujac pliki z netu uzywaj downloaderow typu Flashget... one dziela plik na czesci podczas kopiowania co pozwala wycisnac max z lacza do przegladania www uzywaj mozilli albo opery.. powinno byc szybciej... te przegladarki tez lepiej zarzadzaja plikami juz pobranymi z sajta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 stefe mu chodzi o modem wiedomo ze najlepiej miec stale ale moze nie ma mozliwosci gdyby u mnie na osiedlu nie zakladali stalki watpie czy mial bym lacze bo w okolicy nie znam nikogo z kompem w moim wieku i checiami do tego chociaz znalazlem 1 fajna oferte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 lepiej pogrzebac w ustawiniach comowA mozesz wicej szczegolow? Bo bawilem sie z predkoscia portu, buforami...Wlasciwie wszystkim poza "dodatkowymi ustawieniami",i nie zauwazylem roznicy. Jakbys podal jakies ustawienia to bylbym wdzieczny :) . P.S. A mieliscie kiedykolwiek takie cos (przedkosc polaczenia)? Az screena zrobilem z wrazenia (to nie jest fotomontaz). Normalnie modemik laczy mi sie z 46667 bps, albo 45333 (rzadko 48000). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 no ale czy ja mu nie doradzilem co robi zeby bylo lepiej????? przeczytaj dokladnie. a chyba sam nie wierzysz w to, ze mozna przyspieszyc 56kilo... jak? rozciagniesz kabelek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 aRoo"] Az screena zrobilem z wrazenia (to nie jest fotomontaz). Normalnie modemik laczy mi sie z 46667 bps, albo 45333 (rzadko 48000). i co realne transfery wzrosly? watpie... mailem dlugo 56kilo w dialogu i przewaznie osiagalem max realny transfer czyli to co napisalem wczseniej... to, ze pokazuje 56kilo w polaczeniu nic w sumie nie znaczy... to moze byc blad w sterwoniku i tak pokazuje... mialem tez max transferki jak pokazywalo mi 28kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ... jak? rozciagniesz kabelek?Hehehe. Jak rozciagniesz, to jeszcze spowolnisz :D Wiem, bo sasiad "Kazek wynalazek" mial kabel 6m i nie chodzilo mu to dobrze dopoki nie skrocil kabelka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 i co realne transfery wzrosly? 5- 5.2 kilo :) Troche szybciej (choc niewiele). Normalnie mam 4.5- do 4.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ale mowielm w na szerokosc ;-) wtedy wiecej by lecialo heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 aRoo"] i co realne transfery wzrosly? 5- 5.2 kilo :) maksymalne czy srednie masz takie? jak chcesz... bo nie mam gdzie wrzucic... moge zrobic screena i wyslac na twoj adresik z mojego polaczenia... mam 128Kbit a pokazuje 230Kbit ;-) to naprawde nic nie znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ale mowielm w na szerokosc ;-) wtedy wiecej by lecialo hehehHehehe :D no fakt :) A moze tak zmiana linii od samej centrali? Powiedzmy na kable 4mm :lol: Jakby dac nadprzewodniki to dopiero by smigalo :lol: update: Srednie transy. Takie wlasnie mialem wtedy. Normalnie- jest 4.5 - 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ja na swoim genialnym modemie wyciskalem 6-8 kb/s :D :lol: ;) No ale to bylo dosc dawno...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 hmm... a gdzie zapytania do serwera i odpowiedzi? moze chwilowe... albo przeklamania tez dzisiaj na ISDN mialem max 45 kilo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Nie chwilowo tylko dosc dlugo :P :D :lol: Zreszta kupe czasu minelo ;] Na stalym raz mialem sytuacje gdzie nagle transfer wyniosl 400 kb/s (kilka sekund) i pozniej spadl, ale screena zdazylem zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ja na "cudownej stronce do testowania przedkosci lacza" :wink: dostalem kiedys porazajacy wynik (przy tescie 10sek. po polsce): "off the scale" czyli http://verroll.com.pl/zzz/nettest/YourSpeed - Results4.htm , a lacze to tylko 128kbps - normalnie to tak kolo 60kbps jest realnie jak cos sie ciagnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Nie no jestem pod wrazeniem :D:lol:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie sadze, zeby jakis program ci pomogl. Te, ktore sa w necie, to zwykly pic i podpucha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...