Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 brak tych bloczków to jedyna bolączka związana z konfigiem kompa.Zarzuciłem CHEETAHA-36-ULTRA-160 15.000 obrotów-poprostu wymiata - 5-6 ms czas dostępu i 1-2% obciążenia proca,do tego wszystkiego jest dość cichy ale grzeje się jak cholera.Może jakieś wodne chłodzenie dysku? THXw niedlugim czasie i taki blok Mate wyprodukuje (teraz mozesz jedynie zacisk kupic ;))ten niedlugi czas to jest juz z rok albo i troche wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Tiaaaa. Pierwsze prototypy były z rok temu ale tearz u mnie na polecce leża dwie wersje produkcyjne . Foto pierwszych szt jak ktoś chce - dzisij na forum heh.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Tiaaaa. Pierwsze prototypy były z rok temu ale tearz u mnie na polecce leża dwie wersje produkcyjne . Foto pierwszych szt jak ktoś chce - dzisij na forum heh.plja chce :) zrob cos z podpisem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 zrob cos z podpisem :)moderatorzy maja za zadanie usuwac z podpisow linki i obrazki, tylko dziwne, ze nie wszystkim je usuwaja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no to juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no to juz jest:arrow: o taki bloczek na hdd sie rozchodzilo :) bloczek + hdd montowane do kieszeni 5.25" - mysle, ze pomysl sie przyjmie. co na styl bloku wodnego na hdd od Innovatek'a. kiedy mozemy spodziewac sie tego bloczku w Twojej ofercie? jak bedzie ksztaltowac sie cena takiego bloczka? prosze o informacje - z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 juz mi sie podoba i czekam z niecierpliwoscia. Jeszcze jak bedzie mial system wyciszajacy to wogole bedzie wypas, oczywiscie jak nie przegniesz z cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAtii Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ktos tam wczesniej pisal, ze mozna latwo ulepszyc ORBITALA... To jak to mozna zrobic?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 moze się wypowiedzieć ktoś kto ma albo miał orbitala jak się spisuje ten bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mam Orbitala O2 i jest srednio na jeza ... ColdCrown mial o 2 stopnie nizsze temperatury. Mnie cieszy tylko jego niska cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ColdCrown mial o 2 stopnie nizsze temperatury:( to troche kijowo ,no cena fajna ale myślałem ze bedzie wydajniejszy niż z republiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 W ColdCrownie wlot jest mniej wiecej centralnie nad rdzeniem i jednak w ten sposob troche obniza temperatue. W orbitalu zauwazylem patrzac na pecherzyki ze najszybciej woda plynie tym zewnetrznym kanalem, woda w wewnetrznych tworzy zawirowania. (ale moze to tylko zludzenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...