p3dzi0r Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Procki intela z kąd się najlepiej podkręcają ? z Kostaryki, Malezji, czy Filipin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mi się wydaje, że tu niema reguły (moge się mylić), im bliżej środka wafla tym lepsze oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Procki intela z kąd się najlepiej podkręcają ? z Kostaryki, Malezji, czy Filipin ? mój ŚP p2 350@466 był z malezji. chodził na magistrali 133 bez podnoszenia napięcia 100% stabilnie aż do czasu gdy go sprzedałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 wszystkie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 wszystkie :twisted: nie wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...