Skocz do zawartości
Q

Gry w JAVA'ie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :P

Jaka jest według was najlepsza gra na komórkę w javie? Ja na swoim fonie mam grę Gold Miner (mój rekord to 2554 :o ) i mogę ją polecić wszystkim jest bardzo wciągająca.Poza tym mam Miki's World 1 i Delta Bomber. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czemu te gry sa tak kuresko drogie :lol: :?:

mam nokie 3510i

1.gold miner

2.sky diver

3.racing fever :)

napiszcie jakie macie fony ? i skad tanio sciagnac gry ?

P.S panie autorze posta jak wykreciles Antka 1000mhz na 1200mhz ? czym chłodzisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czemu te gry sa tak kuresko drogie  :lol:  :?: 

mam nokie 3510i

1.gold miner

2.sky diver

3.racing fever :)

napiszcie jakie macie fony ? i skad tanio sciagnac gry ?

P.S panie autorze posta jak wykreciles Antka 1000mhz na 1200mhz ? czym chłodzisz ?

Jaki masz rekord w grze nr.1 czy gold miner :?: :?: :?: :?:

Otóż podkręciłem zegar systemowy z 100MHz do 112MHz i automatycznie ( :wink: ) podkręciłek procek do 1.2GHz. Mam bardzo wydajny radiator.Taki olbrzymi ale nazywy nie pamiętam. Mimo to procek jest gorący 53-60 stopni :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :)

Aktualnie mam 3210 z racji TEGO.

Jam mam 6100 więc w sadzie to samo co 6610. Jak wgrywasz te gry do telefonu?

IRDA i przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER, ze instaluje gry do GIER a nie do APLIKACJI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IRDA i przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER, ze instaluje gry do GIER a nie do APLIKACJI.

A gdzie mogę znaleść ten przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie mogę znaleść ten przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER ?

linki do gier podalem i tam tez jest ten programik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Splinter Cell i Splinter Cell: Extended Ops. Niezle tez moze byc XIII, ale nie moge tego znalezc (jak ktos ma to w wersji na nokie 6610/6100/7210/7250 to prosze o info na priv).

Fajnu jest tez Siberian Strike.

Skąd mogę ściągność tego Splinter Cell bo szukam wszędzie i nigdzie go niema.Jak ktoś wie to proszę napisać mi na priv. z góry THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec: w tym progsie po prostu przerzucasz pliki i to wszystko, zdjecia i melodyjki tez wrzucasz. No i gdyby nie dzialalo to bym ci tego nie podawal :P Ja mam kabel na COM'ie, ale u kumpla sprawdzalem i dziala (a moj phone to 6610)

Tu masz linka do tego:

http://nokia.supernet.ru/other/MobiMB.rar

Soker: to samo, tylko ze musisz miec kabel. Na Allegro kup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec: w tym progsie po prostu przerzucasz pliki i to wszystko, zdjecia i melodyjki tez wrzucasz. No i gdyby nie dzialalo to bym ci tego nie podawal :P Ja mam kabel na COM'ie, ale u kumpla sprawdzalem i dziala (a moj phone to 6610)

Tu masz linka do tego:

http://nokia.supernet.ru/other/MobiMB.rar

Soker: to samo, tylko ze musisz miec kabel. Na Allegro kup.

dzieki :D

a powiedz mi czy istnieje mozliwosc zgrania na kompa gier, muzyczek i fotek, bo utrata SC i SC:EO po praktycznie calym ukonczeniu na WETERANIE nie jest mila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skad można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> gry w JAVIe na Series 40 Nokii?

Szukam Planet Zero i Nightmare Creatures.

Proszę o pomoc. Jęśli ktoś ma te gry to proszę żeby się ze mną skontaktował na priv.

Thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi