Sej Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam mam pytanie odnosnie outlooka w windowsie xp mam kilka kont w poczcie i jest jedno brata...da sie zrobic tak aby jego poczta z jego konta kiedy odbieram poczte odbierała sie do jego katalogu np:grześ a nie skrznka odbiorcza bo tam są moje wiadomosci? Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Kiedys mialem taki problem, ustawilem konta a i tak outlok (expres) sciagal listy siostry do mojego folderu i na odwrót, nie wiem jak jest teraz, moze wyszła jakas łata do tego. Mozesz zrobic tak - ustawić regułe dla wiadomosci z kont Grzesia zeby przenosili je do folderu Grześ, lub zrobic dodatkowe konto uzytkownika w XP. Ja zrobilem takie konto i mam spokuj, inny outlok inny pulpit, komunikator itp :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ustaw odpowiednie filtry/reguly. Opis jak to zrobic masz w samym Ałtsyfie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ok zrobiłem tak ustawilem tak jak mowisz i niby jest okey...teraz czekam na jakiegos maila zobaczymy jak to działa dzieki bardzo za pomoc..... wystarczylo ustawic aby wiadomosci z konta brata przenosil podczas pobierania na folderu grzes :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie czekaj tylko wyslij sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jest w Outlooku taka opcja: Tożsamości... wykorzystaj ja. Plik - Tozsamosci - Zarzadzaj Tozsamosciami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nom a na tożsamość moza załozyć hasło.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nom a na tożsamość moza załozyć hasło.. :) Oczywiscie, ze mozna... wtedy kazdy czyta tylko swoja poczte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Witam Aby nie zaczynac nowego tematu wygrzebalem poprzedni. Mam teraz windowsa mieleniuma i nie wiem jak ustawic ta poczte moze ktos mi w punktach opisac...mam juz 3 kotna ustawione w outlooku ale chce ostatnie konto 3 aby odbieral i zapisywal poczte w innym folderze Update:Czy ktos mi pomoze bo mi sie poczta zasmieca innymi mailami PLEASE :( nikt nie chce mi jakos pomoc :( :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...