zibi322 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 wlasnie przeszedlem na ta dystrybucje, szybciej sie system laduje przy starcie, ogolnie z urzadzeniami nie mam zadnych problemow, oprocz tego ze CD musze montowac jako root i po zamontowaniu nie chce wysunac plyty, problem znika po odmontowaniu, jest to troszke uciazliwe, pozatym mam problem z zainstalowaniem Gtk-perl, za chiny ludowe nie chce sie skompilowac, u kolegi slackwarowca tez :/ . moze ktos to instalowal i poda jakies rozwiazanie tego problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrack Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jesli chcesz zeby Ci sie system szybciej ladowal to zrekompilujobie kernel i wywal niepotrzebne peierdoly co do sidiromu, polecam eject :> szybciej i wygodniej ;) co do gtk-perl, to trudno zeby Ci ktos pomogl jesli nie wiemy o co w ogole chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 eee, jaderko juz nowe 2.4.22 przekompilowane, z gtk-perl juz sobie poradzilem, a z eject sprobuje, dzieki. z montowaniem jako zwykly user tez juz sobie poradzilem. Powoli zaczyna to wszystko chulac tak jak nalezy, choc jeszcze mam troche rzeczy do zrobienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A kto powiedzial, ze CD-ROM musisz montowac jako root ? :shock: Dodajesz po prostu wpis "users" do /etc/fstab w sekcji CD-ROM i mozesz mountowac jako zwykly user ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Pozostaje jeszcze poprawic podpisik ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Pozostaje jeszcze poprawic podpisik ;-) :oops: sorry, juz poprawilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...