Skocz do zawartości
LoCoTe

Nie moge nagrac plyty

Rekomendowane odpowiedzi

Eee sorki .tar ?? a od kiedy to format obrazu.... Wnisokuje ze cosik z irca zassales z botow... najpierw to rozpakuj... np. WinRar'em i dopiero powinnienes miec obrazy

Jeżeli ktoś wpakował do TAR'a obrazy to musiałby to być kompletny idiota. Biorąc pod uwage ze tar nie jest formatem kompresji to możliwe ze jest tam wpakowana wieksza ilość plików.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to sa od botow z irca. Ale mam takiego lola: rozpakowuje ten plik win rarem do osobnego folderu ale na koncu wywala blad: Archiwum jest uszkodzone. Wchodze do folderu gdzie sie rozpakowalo, jest tam 54 pliki po 14,649 kB a ostatni (54) ma 7,508. Polowa plikow to rary a polowa to .rxx (gdzie xx to jakas liczba). Jest tez na samym koncu listy dev-mp2a.rar. Uruchamiam go i w winrarze pokazuja sie 2 pliki: install.bin i install.cue. Rozpakowuje je do osobnego folderu ale przy koncu jep! File error :/ Przy 99%. I wypakowuje sie tylko install.cue. Wyglada ze zwalony plik. Ale ssalem z pewnych kanalow, z pewnych sieci. Nie mam problemu z tylko tym jednym plikiem .tar ale z CZTEREMA. Dodam, ze sciagalem na raty kazdy z nich. To moje pierwsze proby uzywania irca jako p2p. Dobry poczatek:) Pliki sa calkowite - przed chwila chcialem dociagnac jakis brakujacy kawalek ale bot mowi ze plik jest caly i nie mozna wiecej sciagnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi