Skocz do zawartości
Adamus1906

najszybszy darmowy serwer

Rekomendowane odpowiedzi

www.piwko.pl - 60 mb, max. 1 mb na plik - łącze 100 mbit/s

akceptują erotyke , działa tam php i inne skrypty

kilka poddomen do wyboru ( www.nazwa.podomena.pl )

Jednym słowem super

Swego czasu dobry był Freekomrel.net lub coś takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakośc usług to znaczy...??awarie?

a jakieś inne szybkie serwery może?

czasmi nie mozna zaktualizowac stronki

czasami ? piwko to shit ... ja nie moge podmienić jpegów na pifq bo eftep sie trząsnął i koniec .. nawet mi sie jełop nie loguje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lycos tez odpada :P bardzo czesto sie wali :? (np MySQL siada :?)

Nom niestety, userem lycosa nie jestem, jednak wiele osób ma konto na niem. Do phpBB raczej nie jest on doskonały, jeśli w ogóle tam można mówić :? A możę jakiś serverek na Uniwerku, np wrocławskim bodajżę jest coś dostępne, ale nie jestem pewien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie mi tam nie zależy na żadnym PHP ani MYSQL,ja mam stronke w HTML-u,ale za to jest naładowana grafą i chciałbym żeby sie szybciej wczytywała,jak ktoś chce to niech wejdzie i mi powie czy rzeczywiście sie tak wolno ładuje.Na razie mam na serwerze GSI i zastanawima sie czy są jakieś szybsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam konto na Lycosie, ale nie mam tam stronki tylko przydaje sie zebyu np. wrzucac jakies obrazki, piosenki czy cos... po prostu dodatkowe 20 mb dysku, zawsze sie przyda.... często tam tez uzytki wrzucam, jak np. formata robie to instalki gg, totala itp.

tripod.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi