Presley Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Udało mi się zbić wagę MX700. Muszę ją gdzieś teraz zważyć, aby dokładnie ocenić ubytek wagi. Użyłem poprostu mniejszego akumulatora (lżejszego), ale i o duuuużo mniejszej pojemności, ale dla mnie to nie problem. Nie potrzebuję wytrzymałości kilku dni, zawsze odruchowo odkładam mysz na ładowarkę. Problemem może być "przeładowanie" tego aku. Zobaczymy, potestuję... czy nie eksploduje, to aku. Na wieczku pod myszką jest napisane, żeby nie używać mniejszych niż 1500, ale pożyjemy, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 normalnie tuning pełną gębą. to kiedy wystawiasz swoją myszkę do sportu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presley Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Jak tylko poznam dokładną wagę po zabiegu :-D Aku troszkę bardziej się grzeje przy ładowaniu. Ładuje się kilkukrotnie szybciej niż standardowe 1700mAh, co jest oczywiste bo zastosowałem maleńkie 300 mAh i teraz badam ile mysz pociągnie na tych aku bez grania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hmm..jesli chcesz ja jeszcze bardziej "odchudzic" to otworz ja i wyciagnij taki konkretny ciezarek, ktory tam sie znajduje...ale moze byc problem z gwara-gdy zostawisz po sobie slady :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 po co odchudzac myszke??? Ja mam cordless mouseman optical i mi bardzo pasi to, ze ja "czuje". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presley Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 MX700 nie ma ciężarka (akumulatory robią za niego) Po co odchudzałem, bo: 1. wolę lżejszą (przez rok pracowałem z jej normalną wagą, ale chwilkę popracowałem z lżejszą mychą i stwierdziłem że *** mi *** bardziej pasuje mniejsza waga !) 2. chciałem sprawdzić czy się da, bo wielu użytkowników narzeka ...i dało się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 MX700 nie ma ciężarka (akumulatory robią za niego)oczywiscie masz racje ..my bad :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wyjmnij kulkę, bo ona sporo waży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wyjmnij kulkę, bo ona sporo waży :?: :?: :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wyjmnij kulkę, bo ona sporo waży ta myszka nie ma qlki bo jest optyczna, ale to taki mały szczegół.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 pitbull82 rzucil ironia i nikt nie skumal.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 pitbull82 rzucil ironia i nikt nie skumal.. :) Skumał, skumał. Tylko ten domorosły modder pewnie już dawno tą myszkę rozwalił. Bo nie mógł kulki znaleźć :lol: W Logitech'u projektanci dwoją się troją by użytkownikowi dogodzić, a tu taki numer :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wyjmnij kulkę, bo ona sporo waży8O 8O :lol: :lol: :wink: :!: :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 szukajcie a znajdziecie P.S. Nie wszystko złote co się świeci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presley Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Moze i projektanci Logitecha się dwoją i troją, ale jak zrobili MX700 i wyszło, że przyciężki w stosunku do lekkich myszek, to dla niepoznaki dołożyli ciężarek do MX500, co by nie było za dużej różnicy i żeby sugerować że "ten typ od teraz tak ma". Taką uknułem sobie "spiskową teorię dziejową" :mrgreen: :-D :-D ;-) Choć nie powiem, że trochę podejrzewam Logi o takie knucie, bo wiele osób narzeka na przydużu ciężar, gdy się do niej przymierzają mając w domu lżejsze myszki, a marketingowo to jest niekorzystne zjawisko. Uważam, że dla zdrowia nadgarstków (ja b. dużo czasu spędzam czasu przy komputerze w ciągu dnia) lżejsza myszka jest zdrowsza. Choć przyznam, że do pewnych zadań cięższa może być lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Zawsze mowili ze ryuch to zdrowie Ciezsza myszka lepsze cwiczenia :D Uszkodzenia nadgarstkow to klawiatura, lub predzej zle wyprofiilowana mysz Ale to tylko moja opinia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...