weng Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam pytanie czy ktoś z Was używa emulatora C64 lub Amigi do zabawy w stare gierki. mam kilka pytań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 to moze bys je zadal :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam pytanie czy ktoś z Was używa emulatora C64 lub Amigi do zabawy w stare gierki. mam kilka pytań Ja sie troche bawilem. Polecam WinUAE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ok sorry nie wiedziałem czy ktoś się zainteresuje tym tematem na tak "poważnym" forum moje pierwsze pytanie dotyczy gry Agricola. Nie mogę jej w żaden sposób uruchomić startuje ale tylko pierwszy ekran a później stopka, czy Ktoś wie o co chodzi ???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ok sorry nie wiedziałem czy ktoś się zainteresuje tym tematem na tak "poważnym" forum moje pierwsze pytanie dotyczy gry Agricola. Nie mogę jej w żaden sposób uruchomić startuje ale tylko pierwszy ekran a później stopka, czy Ktoś wie o co chodzi ???????????? Hmmm nie znam tej gry. W C64 nigdy nie siedzialem i sie nie bawilem ale za to Amige uwielbialem, dlatego tez czasem bawie sie emulatorem WinUAE. A co do tej gry to nie wiem co poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 też od paru lat katuję winuae (chyba już w piątej wersji :twisted:) a do C64 używam Vice64 oraz CSS64 - ale tej giery nie znam.... Powiem tylko tyle że jesli na defaultowych ustawieniach nie działa to pewnie wogóle nie działa - commodore miał sztywną budowę systemu....do tej pory przetestowałem >300 gierek na złomodorca i raptem ~2% nie działało. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Agricola? A co to, symulator burd na Agrykoli? ;) Jak dlugo siedze na moim C128 tak nie spotkalem sie z tym tytulem, sorki. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A moze ktos ma gierke Gwiezdny Menager ?? Pamietam kiedys cale wakacje gralem w to dlugo i namietnie. Wiem ze ta gierke wydano tez na PC (w starusienkim Top Secter wyczytalem). Ale nostalgicznie sie zrobilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boinga Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam te gre "Agrikola" u mnie dziala spoko tyl;e ze jest po niemiecku na piewszym ekranie pierwszy przycisk dzoja nie wiem jak masz skonfigurowanego emulatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 @weng sciagnji gre z innego zrodla, bo pewnie twoja wersia jest zwalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...