qtch Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 moj radek 9100 128mb przestal wystarczac, jak odpalilem street legal 2 to sie zalamalem, nawet w 800x600 sie krzaczy, akurat wpadlo mi troche kaski, wiec postanowilem dziada sprzedac i kupic cos nowego, tylko co ??? w gre wchodzi wszystko za 350zl+jakies 350-400 za tego radka, czyli powiedzmy 750zl, jaka karta bedzie najlepsza ??? najlepiej jakby to bylo do nabycia w actionie w warszawie, myslalem o: GeForce 5600 256mb radek 9600 pro np. gigacube radek 9500 pro ale to tylko gielda, ew. ktore da sie zmienic softwareowo na 9700 ? czy ten geforce creative 256mb jest dobry ? moge go miec za 650zl, wiec dosyc tanio, chociaz powercolor 9600pro za 600, a gigacube za 606, zalezy mi na podkrecalnosci i osiagach, ew. szukam dobrego radka 9500, ale nie wiem jakich firm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 widzisz topic na dole grafa za 700 zl , to po kiego zakladasz temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 nie, niestety nie, szukalem wczesniej, moze jest jakis blad ale nie ma takiego topicu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49540 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 jak nie ma tu nizej (czy raczej ty go nie widzisz) to masz przyklejony test grafik od 600 w gore ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no dobra, ale ja potrzebje konkretnej odpowiedzi na moje pytanie, tego tam nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wersje radeona za 606 650 zl sa to wersje lite ez taktowane 400/400 zwalszcza firm gigacube czy powercolor:)to jzu lepij wziac pelnego radka 9600 od saphirrea ale nie polecam 9500pro jak dostaniesz bedzie kolo 900zl 9500 glownie nie modowalne badz jakies lipne do 750 to gf 4 ti chyba ze radeon 9600pro ale wies znie bede ci polecal bo zaraz na jada powiem ze ja za swojego z opisu dalem 800zl karta kreci sie super nie grzeje sie do tego jest to wersja boxowana trzy gry raven shield ,tomb raider nowy i wild rock plus power dvd no ale wybor nalezy do cibie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46628 Wszelkie pytania "jaką kupić grafikę" tam proszę zakładać, niezależnie od funduszy, preferowanej marki, koloru laminatu i innych cech. Stworzy się w ten sposób baza danych, która będzie wciąż uaktualniana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...