Szymek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Mam pytanko czy ktoś widział może gotowe bloki na te karty ? Chodzi mi o DWIE strony płytki czyli chłodzenie strony z rdzeniem + RAM i chłodzenie drugiej strony PCB gdzie jest tylko RAM... Jakiś taki a'la Zalman pasywny tylko żeby to było na wodę... Nie spotkałem się z czymś takim więc pytam was... Może na zamówienie bo sam już robiłem kilka ale to było dawno teraz czasu brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 innovatek ma taki blok, ale kosztuje chyba cos ok. 70 Euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 :arrow: wiem, ze swego czasu bloki na zamowienie robil user p3dzi0r. mialem, zamawiac u niego bloki na grafe (chip + pamieci), a ze dawno to juz bylo i zmienilem do tego czasu juz dwa razy grafe, nie zamowilem u niego. sproboj sie z nim skontaktowac i pogadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Panowie nie rozumiem. Moje pamieci sie w ogole nie grzeja. Nie wiem po co wydawac krocie na drogie boki, które chlodza zimne (nie wiem czy ich tylko nie podgrzeja :D). A nawet jesli sie nie grzeja, to nie stykna zwykle radiatorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Panowie nie rozumiem. Moje pamieci sie w ogole nie grzeja. Nie wiem po co wydawac krocie na drogie boki, które chlodza zimne (nie wiem czy ich tylko nie podgrzeja :D). A nawet jesli sie nie grzeja, to nie stykna zwykle radiatorki? Hehe zimne to chyba są na Virge'u z podpisu Twojego :) A tak na serio to radiatory na pamięciach na 9800 PARZĄ a rdzeń mimo że chłodzony wiatrakiem to mi chyba niedługo PCB stopi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A tak na serio to radiatory na pamięciach na 9800 PARZĄ a rdzeń mimo że chłodzony wiatrakiem to mi chyba niedługo PCB stopi... Eeeee... na moim Ti4200 jest looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Na moim terz spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_ftr Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Na moim terz spoko ale jak zapuścisz je ciut szybciej i na Vmod to będziesz potrzebował na nich wody żeby nie padły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A ty mac masz wode ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_ftr Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 sześć bloczków na samej grafice, miedziane lutowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wow sam robiłeś czy kupowałeś gdzieś ? Wysyłałeś może zdjęcia na forum już czy jeszcze nie pokazywałeś ich ? Chętnie bym zobaczył !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...