FREDY KRUGER Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mam problem ponieważ na włączonym 6xAA (4xS) w rozdzielczości 1280/1024 w UT2003 full w mapie Antalus w miejscu gdzie jest woda dzieje sie coś dziwnego bo z gładkiej pofalowanej wody robią sie artefakty w postaci wielkiej ilości wysokich jakby kolcy czy stożków a przecież karta jest nie kręcona ,jest na domyślnych ustawieniach zegarów. to samo sie dzieje również jak włącze np: 8xAnizotropic + 4xAA w rozdzielczości 1024/768. dzieje sie to tylko w tej jednej grze i w tej mapie Antalus na jeziorku . jest to karta MSI Ti4400 TD nie podkręcona . czy to poprostu błedy czy coś sie dzieje z kartą???? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a jak na nizszych rozdzialkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jesli to tylko w tej jednej grze i na tej jednej mapie to moze cos ze Sterownikami albo poprostu cos z gra skoro na innych grach jest dobrze ,sprobuj zrobic test Nature w 3dmarku 2001 i w Codekreatures pro jesli tam nie bedzie artefaktow to cos z gra jest walniete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 no i jesli jesio nie probowales to testnij na nizszych rozdzialakch bo moze poprorstu ci pradu brakuje :] (jest taka mozliwosc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ekhmm...jak czytalem twoj post to myslalem ze masz jakiegos p4 3GHz i do tego Radeona 9800pro...ale patrze w podpis i...Boze...przeciez na takim sprzecie(nie zebym mial lepszy, tylko stwierdzam) nie da sie grac z AAx6 lub AAx4 i Anizox8!!! nawet jesli to bedzie ci pewnie chaczylo jak cholera...wylacz AA i Anizo(lub zostaw tylko Anizo - tak juz lepiej) i wtedy sprawdz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 chłopie zwolnij troche mam to co w podpisie i specjalnie ustawiłem rozdziałke 1024 i twoje ustawienia AA i anistropic jak ty pisałes i w tej rozdziałce w porywach miałem 25 klatek a normalnie od 15do 20 klatek przy tych ustawieniach ta gra jest niegrywalna już nie sprawdzałem rozdziałki 1280 bo niema to większego sensu umnie woda wygląda normalnie zmien stery na 45.23 i będzie dobrze.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ihmo niech stery nowsze sciagnie. OT:respekt dla tego człowieka :D zobaczcie czym chłodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 OT:respekt dla tego człowieka :D zobaczcie czym chłodzi :lol:Fumfel, bez przesady. Czepiasz sie czlowieka.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 OT:respekt dla tego człowieka :D zobaczcie czym chłodzi :lol:Fumfel, bez przesady. Czepiasz sie czlowieka.... ;)hmmm....Przepraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 nie chodzi mi o to że ja w takich wysokich ustawieniach chce grać ale o to że może coś jest z kartą nie tak jak powinno że sie takie anomalia dzieją i po gałach rażą, mi nie zależy na tym żeby grać przy 20fps ale o to czy jest wszystko wporządku z kartą bo mam wątpliwości czy to od niej czy od sterów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 bo musze wiedzieć czy to od niej czy nie bo zamieżam ją reklamować żeby mi dali inną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 juz ci pisałem sprawdz w 3dmarku2001 w Nature i w Codekreatures jesli tam niebedziesz miał artefaktow na wodzie(a jest tam co meczyc grafe szczegulnie w Codekreatures) to pewnie wina sterownikow a jak beda to karta walnieta, albo cos masz z gra(moze sie cos zle zainstalował) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREDY KRUGER Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 zmieniłem stery na sprawdzenie :) --jak ręką odjął-- wszystko jest oki z kartą , tylko stery były do d... . dzięki wam wszystkim i pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ech, to pierwsza rzecz jaka sie robi to stery.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...