boro Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A mianowicie: któryś tam raz właże na Tweaka i w końcu już niemoge. Może by wreszcie zmienić ankiete, niby szczegół, ale jestem ciekaw jak ludziska chłodzą swoje maszynki. :wink: Sami się zastanówcie, przez naprawde długi czas jest ta ankieta, i głosów oddało multum dwónożnych ssaków :wink: więc i wynik może być ciekawy. Ja tam obstawiam na chłodzenie Śmigiełkiem, bo wkońcu najtańsze i najgłośniejsze, a co to za przyjemność jak się PC'ta niesłyszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Eee, ładnie boro - ale nie to forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Eee, ładnie boro - ale nie to forum :P No to jakie, bo nie wiem zażalenia chyba nie do użędu, a tu na oślą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=6 Tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Ok popełniłem karygodny błąd, no więc jeśli JAkiś Moderator był by na tyle miły to niech przeniesie tematu, a jeśli nikomu jego obecność nieprzeszkadza to niech biedaczek zostanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A juz myslałem ze Boro odchdzi... ;) Ja jzu nei zwracam uwagi na te ankiety.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A juz myslałem ze Boro odchdzi... ;) Ja jzu nei zwracam uwagi na te ankiety.. :/ HEEHEHEH ja odchodze :lol: To raczej niemożliwe. TWEAK jest jak narkotyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 To fakt. Sam widzisz chba moje powiększone nazdjęcie w emblemacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A mianowicie: któryś tam raz właże na Tweaka i w końcu już niemoge. Może by wreszcie zmienić ankiete, niby szczegół, ale jestem ciekaw jak ludziska chłodzą swoje maszynki. :wink: Sami się zastanówcie, przez naprawde długi czas jest ta ankieta, i głosów oddało multum dwónożnych ssaków :wink: więc i wynik może być ciekawy. Ja tam obstawiam na chłodzenie Śmigiełkiem, bo wkońcu najtańsze i najgłośniejsze, a co to za przyjemność jak się PC'ta niesłyszy :D A o co Ci dokładnie chodzi? Żeby dać na stronie głównej nową ankietę czy żeby zobaczyć wyniki aktualnej? Bo z zaznaczonych fragmentów wnioskuję, że jesteś ciekaw rozstrzygnięcia. Przecież pod butonem "Oddaj głos" jest link do wyników ankiety. Możesz je w każdej chwili zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Chodzi o to ze przydało by się co jakiś( niedlugi) czas zmienic ankietke chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...