Skocz do zawartości
boro

Już mi się znudziło

Rekomendowane odpowiedzi

A mianowicie: któryś tam raz właże na Tweaka i w końcu już niemoge.

Może by wreszcie zmienić ankiete, niby szczegół, ale jestem ciekaw jak ludziska chłodzą swoje maszynki. :wink:

Sami się zastanówcie, przez naprawde długi czas jest ta ankieta, i głosów oddało multum dwónożnych ssaków :wink: więc i wynik może być ciekawy.

Ja tam obstawiam na chłodzenie Śmigiełkiem, bo wkońcu najtańsze i najgłośniejsze, a co to za przyjemność jak się PC'ta niesłyszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok popełniłem karygodny błąd, no więc jeśli JAkiś Moderator był by na tyle miły to niech przeniesie tematu, a jeśli nikomu jego obecność nieprzeszkadza to niech biedaczek zostanie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mianowicie: któryś tam raz właże na Tweaka i w końcu już niemoge.

Może by wreszcie zmienić ankiete, niby szczegół, ale jestem ciekaw jak ludziska chłodzą swoje maszynki.  :wink: 

Sami się zastanówcie, przez naprawde długi czas jest ta ankieta, i głosów oddało multum dwónożnych ssaków  :wink:  więc i wynik może być ciekawy.

Ja tam obstawiam na chłodzenie Śmigiełkiem, bo wkońcu najtańsze i najgłośniejsze, a co to za przyjemność jak się PC'ta niesłyszy  :D

A o co Ci dokładnie chodzi? Żeby dać na stronie głównej nową ankietę czy żeby zobaczyć wyniki aktualnej? Bo z zaznaczonych fragmentów wnioskuję, że jesteś ciekaw rozstrzygnięcia. Przecież pod butonem "Oddaj głos" jest link do wyników ankiety. Możesz je w każdej chwili zobaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi