AJDAHO Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 czasami znikaja mi przegladane strony, co jest dziwne. jest np. historia z piatku i niedzieli a brak soboty lub czesci z danego dnia , dodam ze w tym czasie jestem jedynym uzytkownikiem kompa, wtym czasie takze zdarzyl mi sie restart kompa ze wzgledu na zanik napiecia w sieci. prosze o pomoc jesli wiecie gdzie jeszcze sa zapisywane przegladane strony albo co moze byc przyczyna takich niespodzianek i ewentualnie jak sie przed nimi ustrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 czasami znikaja mi przegladane strony, co jest dziwne. jest np. historia z piatku i niedzieli a brak soboty lub czesci z danego dnia , dodam ze w tym czasie jestem jedynym uzytkownikiem kompa, wtym czasie takze zdarzyl mi sie restart kompa ze wzgledu na zanik napiecia w sieci. prosze o pomoc jesli wiecie gdzie jeszcze sa zapisywane przegladane strony albo co moze byc przyczyna takich niespodzianek i ewentualnie jak sie przed nimi ustrzec. Windows stoi na partycji FAT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mam windoze xpekoze na ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 niektorych strone on nieladuje do pamieci, szczewgolnie jak jest otwartych kilka okienek exporera - u siebie tez to zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...