virtuomaniak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Kupilem sobie sieciowke LG i nigdzie nie moge znalesc tego wejscia :| mam MSI 875P Neo Ogolnie ma wbudowana sieciowke ale musze druga wladowac aby polaczyc 2 kompy. Prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Koniecznie musisz miec podłaczone WOL? Przcież bez tego też bedzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Wiem ale wlozylem przewod do sieciowki i nie moge wyjac :| utknelo jak by :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 heheheh tez masz problemy:) po prostu postaraj sie wyjąć ten kabel z sieciówki i po sprawe, WOL jest w sumie niepotrzebny, nie wiem na co to komu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Acha a po co on wogole jest? BTW juz wyjalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...