j.h.hudy Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 mam ta myszka od 2 dni i nurtuje mnie 1 problem... od 1 godz. w sobote do dzis mysz ladowalem juz 2 razy!! 1 raz zeraz po kupnie,2 raz jakies 3 godz. temu. to chyba za czesto :( jeszcze jedno ta myszka po wylaczeniu kompa wcale nie przestaje migac,np. gdy wstalem w nocy myszka migala,bardzo ciemno i powoli ale mrugala i to chyba jest problemem szybkiego rozladowania baterii czy u was tez tak jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 mam ta myszka od 2 dni i nurtuje mnie 1 problem... od 1 godz. w sobote do dzis mysz ladowalem juz 2 razy!! 1 raz zeraz po kupnie ,2 raz jakies 3 godz. temu. to chyba za czesto :( jeszcze jedno ta myszka po wylaczeniu kompa wcale nie przestaje migac,np. gdy wstalem w nocy myszka migala,bardzo ciemno i powoli ale mrugala i to chyba jest problemem szybkiego rozladowania baterii czy u was tez tak jest :?: 8O :P :evil: Acha myszki a4techa ktore nie sa w przedziale cenowym 20-50 to pomylka ;> ;) Ja bym "kupil" inna ;) Za ta cene mozna miec jush clicka Logitecha odpowiednika mx310 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ta myszka kosztowala 120 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a ja mam i wytrzymuje ponad 2 tygodnie, do UT sie nie nadaje ale poza tym moze być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 z tego co pamietam to ja zwinoles zlodziejom na gieldzie ;P a nie kupiles ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 KaZi ---> to chyba nie było do mnie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ta myszka kosztowala 120 zetaA ja myślałem że jak się ucieka z kradzioną myszka to ona nic nie kosztuje. Założyłeś nowy topic bo w poprzednim współuczestnikowi kradzieży nikt nie chciał pomóc. Trafłeś właśnie na czarną listę osób, którym nie udzielę pomocy choćbym mógł w danym przypadku to uczynić :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ta myszka kosztowala 120 zeta chyba zero i jeszcze szybki sprint ;P http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7904 no ale musialbys dolozyc 134 zeta :D tutaj odpowiednik mx310 (brak jedynie przyciskow dodatkowych i inny kolor) - zaden a4tech tej myszce nie podskoczy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 to mi napiszcie hociaz czemu ona mryga po wylaczeniu kompa tzn. nie wchodzi w stan uspienia i trzemu baterie tak hamsko trzymaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 to mi napiszcie hociaz czemu ona mryga po wylaczeniu kompa tzn. nie wchodzi w stan uspienia i trzemu baterie tak hamsko trzymaja Myszka podlaczona przez USB? Wiec wszystko jasne :P Podobny problem jest w IE 3.0. Trzeba zastosowac polsrodek :P Pomysl jaki :!: :!: PS. Logitechy tego problemu nie maja :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 to jest myszka bezprzewodowa,a pozatem i tak komputer wylanczm listwa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ale nadajnik podlaczony do USB. BTW. Sprzedaj mysz na allegro :D :D :D :D :D :D :D :EEEEEEE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50264 Ile jeszcze tematów założysz o swojej myszce? Nie można było w jednym temacie tego dać? A wogóle, jeśli masz takie problemy z tą myszką, to oddaj ją może prawowitemu właścicielowi :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...